Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkujacy

Dziewczyny dlaczego nie chcecie rolnika

Polecane posty

Gość Początkujacy
Wieś ,w ktorej mieszkam , nie jest to taka przysłowiowa wiocha zabita dechami.Mieszka tu i dalej sie osiedla dużo młodych bo do miasta blisko i jest raczej atrakcyjna. Jest szkoła ,sklep no i kosciól. Do pobliskiego miasta jeżdzi autobus bo wielu naszych mieszkańcow tam pracuje.

Gość a moze tutaj
albo gorzej zepsulby i zgubil :p

Gość gdzieś ten początkujący rolnik
zaginął... Szkoda, że zniknął bo dał dowód na to, że nie ma mu kto sprzatać w domu i krów doic po prostu

Gość Stary czy nie
? ? ? Czego ???

Gość Początkujacy
Jestem tu jestem ale obowiazki mnie wzywaja .zajrzę tu jutro ,moze jakas powazna kandydatka dla mnie sie pojawi . Pozdrawiam i czekam

Gość Stary czy nie
Może się pojawi...i zniknie, boś nic o sobie nie napisał.

Gość cresus
Dziewczyny obecnie na wsi tak ciezko sie juz nie pracuje ,bo wiekszosc prac wykonuja maszyny.

Gość Początkujacy
Mam teraz wolna chwile ale tu cisza ,czyżby znowu dla mnie nie było ofert?

Gość A...............
rolnik tez człowiek :P

Gość Kocham wieś
A ja bym chciała mieszkać na wsi :) Uwielbiam zajmować się domem i jestem w tym dobra. A masz moze piec chlebowy ? Bo zawsze o takim marzyłam :)

Gość Początkujacy
Pieca chlebowego nie mam,ale przeciez wszystko mozna zrobić. Ja mieszkam w zachodniopomorskim,a Ty ?

Gość Kocham wieś
To trochę daleko... ja w podlaskim. Oczywiście ze można wszystko zrobić :) Wystarczy chccieć. A jakie masz wyobrażenie o swojej przyszłej kobiecie? Tzn jakie cechy charakteru byłyby mile widziane? :)

Gość Początkujacy
Wyobrażam sobie że moja kobieta jest bardzo ciepla rodzinna ,uczuciowa.Chciałbym wracać z pola czy oprzadku do domu w ktorym czeka na mnie mila osoba ,dobra towarzyszka życia.

Gość Kocham wieś
Brzmi nieźle :) Muszę teraz odejść od komputera ale będe miała czas wieczorem, moze ok 18:00 , wtedy tu zajrzę Może nawiazemy jakąś znajomosć jeśli odległosć Cię nie odstrasza, tudzież inne fakty, ale o nich to raczej prywatnie mogę powiedzieć a nie tu na forum Pozdrawiam 🖐️

Stary czy nie tak teraz jestem sama i mam 24 lata skończyłam prawo i od dziecka mieszkam na wsi i nie wyobrażam sobie mieszkania w innym miejscu choć zastanawiałam się nad emigracji. Może masz i rację że na tych randkach internetowych mógłby początkujacy się pogubić ale dałby radę. A tak wogóle POCZąTKUJąCY widzisz jakaś osóbka się znalazła :) trochę wiary w siebie Pozdrawiam

Gość Początkujacy
Odległość to nie problem.Chętnie nawiąże z Toba znajomość. Jestem mało swobodny w obsłudze komputera.Przy następnym wejściu postaram sie miec juz adres meilowy o stworzenie ktorego poprosze siostrzeńca.

Gość krosik
Odsyłam tutaj - http://www.agro-gospodarstwo.pl/ Przecież rolnictwo to ciężka praca, a poziom życia jest daleki od oczekiwanego. Czemu zatem jesteście zdziwieni, że ludzie nie chcą być rolnikami? Ja też nie chcę - w Polsce ten zawód nie daje perspektyw.