Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calivita

Calivita

Polecane posty

Ja stosuję suplementy od kilku lat, mam dwoje chorych dzieci, szukałam dla nich naturalnych i dobrze wchłanialnych witamin, sobie też dobrałam zestawy. Najlepszą reklamą jest unormowanie się naszych wyników. Od niedawna współpracuję z firmą, bo sama na sobie przetestowałam i sprawdziłam, upewniłam się że warto. Polecam moją stronę http://samozdrowie.mycalilife.com Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowia

Gość gość
Lubię C 1000 Plus. spoko na przeziębienie

Gość gość
Ja się z nimi spotkałam w moim zaufanym sklepie zielarsko- medycznym, spoko składy i ciekawy asortyment. Ja brałam olej z wiesiołka i rzeczywiście stan mojej skóry się poprawił. https://od-natury.pl/

Gość gość
Ja olej z wiesiołka kupuje w formie kapsułek, bo nie mam problemu z jego połknięciem. Efekty w postaci ładnej cery, mocnych włosów, mniej bolesnych miesiączek i zaniku PMSu zauważyłam po około 2-3 miesiącach stosowania.

Gość gość
Polecam suplement Strong Bones.

Gość gość
wyrzucałam ostatnio, bo po Strong Bones bolał mnie brzuch, AC ZYMes jebał na odległość, a witamina D drops ponoć się nie wchłania, z Calivitą to mi się zsyp kojarzy

Gość gość Krzysztof
Co do produktów Calvita Mogę śmiało piwiedzieć że to wbardzo małym stopniu są pomocne ale za to bardzo reklamowane i strasznie drogie.Przez reklamę przybywa coraz Więcej Naiwnych Ludzi któży Wydają ostatnie pieniądze zamiast stosować własne produkta tanie i bardzo skuteczne takie Jak Burak Cwikłoey - gotowany,lub w jako czipsy pieczony (tylko nie z Biedronki jest kwaśny i zchemią) Bardzo pomaga w leczenu Chelikobakterii Wżodów likwiduje grzybicę Proszę poczytać książkę Micheł Tombak Jak Żyć Długo iZdrowo sam to z praktkowałem isą efekty Pozdrawiam Wszystkich Chorych w Potrzebie Krzysztof