Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luna+

Smutno mi- chcialabym pogadac z Kims wesolym

Polecane posty

Gość luna+
we- nie pocieszyles mnie:)! Nie naleze do osob ktore potrafia o cos walczyc...wiec prosto mowiac mam przechlapane;). Ten moj topic -to juz jak na mnie szczyt szczytow

Gość luna+
(nie pocieszylas albo nie pocieszyles)

Gość we
tez nie jestem lwem salonowym ale jakos trzeba sobie radzic w zyciu skad jestes ?

Gość luna+
wirga- ja tez sobie jakos radze, ale jak widac raz lepiej raz niestety gorzej...moze jak to przespie to bedzie chociaz troche lepiej motyl we wlosach- trzymaj sie mocno, -(glupie jest to zycie czasem)

Gość wirga
we-masz rację nic samo nie przychodzi w życiu,ale jak się polubi tą walkę to już jest dobrze.Ja odmiennie od Was jestem lwem salonowym i mam duuużo znajomych a czasem też się czuję smutna,na szczęście szybciutko umiem sobie z tym poradzić.

Gość luna+
we- mieszkam na poludniu, -a Ty?

Gość wirga
luna z tym raz lepiej raz gorzej to zawsze tak będzie bo tak poprostu jest,więc jak jest gorzej trzeba myśleć juz tylko o tym ze będzie lepiej. Życie jest głupowate czasami,wiem to.

Gość we
ja wawka na dzisiaj juz koncze drogie panie ide lulac bo jutro znow praca milej nocki i kolorowych snow do poduchy ;-))

Gość luna+
wirga- tylko, ze u mnie od pewnego czasu jest coraz trudniej i coraz bardziej pod gorke, nic tylko wali sie jedno po drugim... nie pamietam kiedy moglam naladowac sobie czyms akumulatory! Ale wiem, ze jakos sobie poradze!

Gość niedziewanna
żona myje podłogę na klęczkach... wpada maż,podwija kieckę,zrobił szybko co trzeba... żona się odwraca,popatrzyła się i mówi... wiesz co ,jestes tak samo popieprzony ,jak moji koledzy z pracy...

Gość luna+
we- dzieki i wzajemnie! No wlasnie rano zadzwoni moj wrog nr 1!

Gość luna+
niedziewanna -;)

Gość wirga
luna rozumiem,czasem tak bywa przez dłuższy czas,ale pamiętaj że im dalej tym bliżej.........

Gość wirga
kawał świetny:):),dzięki za uśmiech.

Gość niedziewanna
dziewczyny , twardym trzeba być , nie miękkim, trzymajcie się cieplutko,

Gość luna+
wirga- dzieki za dobre checi, ale niestety nikt nie daje nam gwarancji na to,ze bedzie lepiej! Sama jestem zla na siebie za to swoje marudzenie- moze powinnam uderzyc sie w glowe czyms ciezkim, ale poki co ide spac, moze na razie wystarczy jak przespie ten dzien...?!

Gość luna+
tak naprawde to jest mi odrobinke lepiej -dzieki Wam za to! Dobranoc i milego piatku:)

Gość luna+
weekend :(

Gość luna+
wiem, ze nikogo to nie obchodzi, ale nie potrafie zasnac i juz nie wiem co ze soba zrobic:(

Gość Ta smutna
Przyszłam tu bo wyklikałam, że jes mi smutno i chiałabym pogadać. OD 8 lat nikt tu nie zaglądał... Smutno mi zaś... Chciałabym zniknąć i nie robić już sobie i innym problemu. Pisze to kobieta około 30tki bez jakichkolwiek perspektyw na szczęśliwe zycie.... //Smutno mi

Gość gość
to smutne

Gość gość
mi tez smutno

Gość gość
"Pisze to kobieta około 30tki bez jakichkolwiek perspektyw na szczęśliwe zycie.." Dlaczego uwazasz ze bez perspektyw?

Gość Ta smutna
Bo stoję w miejscu, jakbym się zatrzymała 10 lat temu.... Nie mam nic i czuje że moje marzenia nigdy się już nie spełnią...:(

Gość gość
napisze Ci cos takiego: Nigdy nie rezygnuj z marzen tylko dlatego , ze jego realizacja zajmie duzo czasu.Czas i tak przeminie . Przeczytaj , przemysl i do przodu . Pozdrawiam smutaske Elena.