Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lurenka

nowe trend w stanikach

Polecane posty

Gość maciejka19
co masz na mysli, bo obejrzałm i nie zauwazyłam nic nowego?

Gość lurenka
jak nic nowego to znaczy jesteś TRENDY brawo ja zauważyłem....

Gość maciejka19
Ok, to powiedz co nowego, moze gapa ze mnie.

pewnie to ze np. 1 ramiaczko idzie normlanie prosto jak zawsze a 2 idzie na krzyz zgadłam:P?

a niekotre pod miseczkami maja dodatkowy paseczek naokolo brzucha

Gość maciejka19
Patrzę i dopatrzec sie nie mogę, taki normalny kombinacyjny stanik, ktory mozna nosic ze względu na różne możliwości zapięcia do sukienek badz bluzek z różnymi dekoltami. Fajn arzecz, nie lubie chodzic bez stanika, to sobie juz dawno zakupiłam. Praktyczny jest rzeczywiscie i wszystko.

Gość maciejka19
GGregria,, to stary model to zapiecie pod stanikiem, do duzych dekoltow na plecach sie zakłada takie staniki. Tak jak napisałam sa różne z tym kombinacje, w zaleznosci od dekoltu, moim zdaniem zaden to nowy trend, ani w ogóle zadna nowość.

ja Tobie Maciejka pwoiem ze np nie widzialam jescze takiego stanika z 1 prostym ramiaczkiem 2 na krzyz zapinanym

chyba ze to ramiaczko na krzyz jest odpinane i mozna nim latac na wszystkie strony

Takie staniki, mozna było zakupić juz w latach 90, przynajmniej ja wtedy je spotkałam w DC w Warszawie. Na Zachodzie pewnie duuuzooo wcześniej. teraz są unowocześnione. Wtedy nie było podszyte paskami silikonowymi, ale w zasadzie idea była ta sama.

Gość maciejka19
W moim jest, i mozna je dowolnie zapinać. Tylko ja zapinam jedno, moze dlatego nie będe trendy, ale przeżyję.

Gość maciejka19
No moim zdaniem to chciano pokazac, ze mozna je zapinac na różne sposoby, ale to tylko moje zdanie, jak napisałam, mam podobny stanik ze wzgledow praktycznych, trendy raczej sie nie czuję.

tradycyjny , cvzyli pewnie chodzi ci o klasyczny stanik jest dobry, pod bluzki, gdy nie ma, bądz dekolty tez sa klasayczne. Do takich bardziej odkrytych letnich lub wieczorowych kreacji taki stanik, gdzie mozna w zaleznosci od potrzeb , rożnie go zapiąć bardzo si esprawdza.

Gość gdzie ten trynd

tez uwazam,ze to nie nowy trend,tylko staniki z kombinowanymi ramiączkami,mam cos takiego od dawna,z tym,ze dopiero na tym zdjeciu zobaczyłam ramiączko przypięte w srodku miseczki,wiec to raczej nie trend,a kombinacja,na codzien sie takich biustonoszy nie nosi

Gość ___he_______he____
"mogli dac juz zgrabniejsze laski do pokazywania stanikow " Widocznie zgrabnieszych w Niemczech brak..hehe

do he he---> zgrabniejsze? Zapewne chodzi ci o to, zeby byly z 10 kg chudsze, tak? Wiesz, na modelke-anorektyczkę to jak najbardziej, ale skoro to reklama stanikow, to chyba ta bielizna musi sie na czyms trzymac!

Dzieewczyny....pomózcie kupiłam sobie bluzkę, w której mam całe plecy odkryte z przodu jest bardzo zwyczajna powiedziałabym skromna. Tył jest fikusny, materiał nie przylega do ciała tylko ,,zwisa\" jakby:) jaki do tego stanik założyć?????polecano mi silikonowy ale mi sie nie podoba taki plastik na plecach a moze stanik w kolorze bluzki....no tylko bedzie widac cale zapiecie

Gość cycus
już pomagam to proste nie zakładaj stanika Piekno twego ciała to wiszący biust w małym rozmiarze lub w dużym. Precz ze stanikami, biustonoszami i innymi owijaczami piersi! Niech żyje swoboda

hahaha :) zwisajacy to on jeszcze nie jest........na impreske musi byc na uwięzi :)

Gość karetka
Ja widzialam w Atlanticu taki stanik który ma ramiączka z tyłu na krzyż to jest dobre do bluzek z bardzo wycietymi ramionami. Ale na bluzke z calymi golymi plecami to nie mam pomyslu. Moze po prostu bez - biust tez bedzie mial imprezke?

Gość maciejka19
do gołych plecow to sa te zapinane pod stanikiem na brzuchu. Na tym zdjęciu jest taki model pokazany, . mam cos w tym stylu, u mnie sie sprawdza.

Ja też mam takie kombinowane biustonosze, nawet chyba dwa. Co nie zmienia faktu, że wolę standardowe, bo jak sobie odepnę ramiączka to biust jest \"luźno\" i \"lata\", wolę nosić biustonosze standardowo, na dwa ramiączka. Ewentualnie do bluzek/sukienek na szyję przepinam jedno ramiączko przez szyję. A nowej mody w tym nie widzę. Po prostu skombinowali stanik z większą ilością zatrzasków, ot.