Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaskaOstraJakTabasco

jak poznac ze jemu zalezy?

Polecane posty

Gość gach psa sąsiada
zobacz czy mu stoi,jesli tak to zależy oj zależy ;-))

Tez mialam ten sam problem,chcialam sprawdzic czy mu zalezy mimo dawal jakies znaki ale nie bylam do konca o tym przekonana.Teraz wiem ze nadal mu zalezy,ze mysli o mnie itp ale nie chce byc ze mna bo boi sie ze mnie zrani...i co ja mam robic?Najlepszym rozwiazaniem mysle ze bedzie czekanie az sie cos wydarzy no i nie pokazywac mu caly czas chce byc z nim,tylko troszke go zlewac-dobrze robie,jak myslicie?

Wczoraj wieczorem do mnie dzwonil tzn dokladnie to niewiem czy byl to tylko sygnal czy tez dzwonil.Ale jestem silna i nie odpuscilam,widze ze sa jakies efekty ;)

Gość żałosne jesteście
odpuszczanie lub nieodpuszczanie sygnałów, ile wy macie lat???? piętnaście? jeśli tak, to do nauki, a nie polować na kolesi.................

Gość sama jestes
zalosna.Jezeli osoba daje drugiej osobie sygnal na komorke to od razu musi miec 15 lat????No sorry nie mowie jezeli ktos puszczalby jeden za drugim ale tak,bynajmniej kiedy pomyslimy o daje osobie mozemy dac jej o tym znac a kiedys nie bylo takiego sprzecikui ludzie niewiedzieli ze ktos mysli o nich No coz kazdy ma swoje zdanie

Gość fikkor
zdejmij majtki, połóż się na lecach i rozłóż szeroko nogi. Jeśli się rzuci na ciebie i zakopuluje to znaczy, że mu zależy.

Gość bara bara
Ale umyj się koniecznie, bo może mu przestać zależeć!

Gość ornellia33
jak daje dobrą kasę za spust to znaczy że zależy !