Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brit-ka

Rzęsy do nieba...jaki polecacie tusz ekstremalnie wydłużający???

Polecane posty

Ja juz tyle probowalam...i jakos zaden nie spelnil moich oczekiwan nie wiem moze dlatego ze mam bardzo krotkie, jasne rzesy i w ogole....takie juz mialam: 1.Lancome Hypnose 2.Lancome Flextenscils 3.Chanel: Sculpte Cils 4.Max Factor 2000 calories 5.Astor Lycra Extend Fiber Extreme 6.L\'oreal: Double Extension 7.L\'oreal Lash Architect 8.L\'oreal Longitude 9.L\'oreal Volume Shocking 10.Maybeline Great Lash 11.Maybeline Lash Expansion 12.Maybeline Volume Express 13.Bell Two Steps Mascara 14.Pierre Arthes XXL 15.Bourjois Pump of the Volume 16.Estee Lauder Lash Xl 17.Maybeline Full\'n\'Soft 18.Rimmel Xtreme Volume No i te wszystkie mialam i zaden nie zrobil z moich rzes firanek takich do brwi...o jakich marze..juz nie wiem jaki kupic..pozostalo mi jeszcze 7 do kupienia...ale musze sie na poczatku na jakis zdecydowac bo nie stac mnie zeby wszystkie na raz kupic:)A wybralam je z www.wizaz.pl tam sie wypowiadaly babki no i jeszcze nie mialam Heleny Rubenstein, Givenchy, Diorshow i Y.S.L no i zastanawiam sie jeszcze nad Chanelem tym nowym \"Inimitable\". Moze na tej podstawie ktoras kobietka mi doradzi albo ma tez krotke rzesy ktore jakis tusz MOCNO wydluzyl...zalezy mi na spektakularnym efekcie dlugich rzes i jak dotad takiego nie znalazlam...podpowiecie?:)

Gość upupupupupupupuuu

Gość estee lauder jak dla mnie sie
sprawdzi choc tez mam krotkie rzesy

Ja wlasnie zapomnialam napisac ze to byl jeden z najgorszych tuszy z tych wszystkich co wymienilam :)Mialam tak krotkie ze nie moglam na to patrzec...straszne.

Zazwyczaj jak kupię nowy tusz, pierwszego dnia mam rzęsy jak firanki, a potem drugiego dnia efekt jest mizerny:( Jedyny tusz po użyciu którego miałam rzęsy po same brwi to Double Extension, ale kupiłam go znowu kilka miesięcy temu i niestety rzęsy nie są już tak długie jak wcześniej:( Teraz stosuję jednocześnie: Coup de Theatre Bourjois oraz Ultra Volume Astora, ale efekt jest raczej średni.

Gość a czego oczekujesz
jak masz krótkie brwi to zaden tusz ci ich magicznie nie wydłuży! moze je podkreslic, ale jak ma wydłuzyc cos czego nie ma???? pomysl logicznie dziewczno!

Gość szu szura
astor- air max

Gość estee lauder
ale nie Estee Lauder Lash Xl tylko MagnaScopic!!!!!!!!!!

Gość wydłużone brwi O

Gość do a czego oczekujesz
wydłużone brwi :O

Gość ale dałaś dziewczyno
w tych tuszach właśnie o to chodzi, żeby wydłuzyć, "to, czego nie ma", przecież inaczej nie nazywałyby się te tusze tuszami wydłużającymi.. pewnie nigdy nie miałaś takiego czegoś i dlatego nie wiesz, na jakiej zasadzie można wydłużyć nawet krotkie rzęsy. jednak jesli ktoś ma króciutkie, to nawet maxymalne wydłużenie nie sprawi, ze bedzie miał rzęsy do brwi.. pozostają tylko sztuczne, doczepiane..

wyrwij rzese,poloz na bialek kartce przyloz linijke,zmierz i podaj wymiary to Ciu doradze odpowiedzni tusz ;) a tak serio to nie znajdziesz takiego.pomysl o sztucznych jesli juz tak bardzo chcesz miec dlugie

Bez przesaady, ale żaden tusz nie wydłuży rzęs np. o centymetr. Trochę owszem, ale króciutkie rzesy nigdy nie będa sięgały brwi.

Też tak myślałam, ale niemożliwe okazało się być wykonalnym:P Mam co prawda ciemne rzęsy, ale są króciutkie, rzadkie, prawie ich nie widać. Po użyciu tuszu Double Extension i przejechaniu kilka razy tuszem Maybelline, miałam rzęsy po same brwi, efekt był aż nienaturalny, ponieważ rzęsy wyglądały lepiej niż na okładkach pism. Gdyby tusz Loreala nie uległ pogorszeniu, dalej cieszyłabym się firanami:( A teraz muszę machać pół godziny inym tuszem, żeby mieć względnie poprawne rzęsy:P

zeby osiagnac efekt wydluzenia, powinno sie najpierw malowac koncowki rzes, ale tak dokladnie. a nastepnie zaczac od dolu ku gorze :) i efekt uniesienia - na koniuszkach przytrzymac szczotke dziala!!

ja mam ostatnio Sky High Curves Maybelline i jestem zadowolona. trzeba tylko pomalowac 2 razy i dobrze rozczesac. dobry jest tez Panoramic Curl Loreal

Gość kasia_131
Dzisiaj miałam okazje wypróbować tusz daring curves z AVONU..jest zaj***sty..( =D ) rzęsy normalnie do nieba można wydłużać ( no może przesadziałam ale pierwszy raz mam rzęsy sięgające brwi..) są super dłuuuugie ładnie podkręcone i przy tym idealnie rozdzielone..no i kosztował poniżej 15zł...

A ja znowu polecam Rimmel Magnif\'eyes. :p Wiem, że już wklejałam fotki i jestem nudna, ale to mój ukochany tusz. :p

Gość tuyyyya
ja mam krotkie i jasne rzesy. jedyne tusze ktore cos robia to: l'oreal double extension i rimmel volume flash ( ale nie na poczatku, bo jest za rzadki. po jakis 2tyg gestnieje i w tedy jest naprawde dobry ). wiesz, w naszym przypadku to zeby miec rzesy jak firanki, to trzeba sztuczne sobie przykleic... zreszta rzesy na reklamach sa zawsze sztuczne

Oj tak to prawda. :) Tyle tylko, że ja nie sugeruję się nigdy reklamami bo wiadomo że dużo zależy od rzęs. Metodą prób i błędów trafiłam właśnie na Magnif\'eyes. :)