Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samuel sprawiedliwy

Dlaczego ludzie z jakimiś wadami, nie szukają miedzy swoimi ??

Polecane posty

Gość i like fit
zezol trudno ci nie przyznać racji...

Gość normalność
samuel sprawiedliwy - to pojęcie względne ja uważam że masz rację,trzeba szukać wśród swoich - czyli takich samych jak my a raczej ty,mam tego pecha że dojeżdżam do pracy autobusem,dla mnie osobiście to koszmar,ludzie młodzi ,całkiem ubrani nie powiem ,ale z buzi im śmierdzi jak rękę podniosą to ja umieram taki fetor,paznokcie koszmar - do pieca chyba z nimi ,albo jakieś busy porobić nie tylko dla inwalidów ale też i dla brudasów a ja jeszcze z podatku swojego zapłacę na busa takiego, co by takie wielkie "G" miało gdzie jeździć jak ty

Gość eeekk
a ja tez mam wade i normalnego chlopaka i nie dlatego ze to tylko normalnego chcialam a dlatego ze takiego wlasnie pokochalam. Chlopaka z ta sama wada czy inna bym nie pogardzila, bo nie to sie liczy w czlowieku

Gość do Aniaaaa29
Przerażasz mnie dziewczyno tym co piszesz... Mam nadzieję, że to tylko Twoja bujna wyobraźnia...

Gość a ja nie mam glowy
urwalo mi na wojnie i co? tez mam szukac kogos bez glowy?

Gość do stańczyka
stopa ci nie działa

Gość ty stanczyk nie pitol
pisales nie raz, ze chcesz ladna i szczupla, bo inne cie nie interesuja.

Gość nie zabronimy
ale jak Stańczyk wygląda to przeca wszyćkie wiedzą :P i co tu po tobie ;)

Gość Aniaaaa29
do Aniaaaa29 Przerażasz mnie dziewczyno tym co piszesz... Mam nadzieję, że to tylko Twoja bujna wyobraźnia... nie to nie moja bujna wyobraźnia ale szczera prawda-niestety a może stety cięzko uwierzyc ??a jednak..:) zezol co tym możesz wiedziec o zyciu? co możesz wiedziec o mnie, nie znasz mnie to nie mów czy bym byłatolerancyna czy też nie.Ogólnie ja mam przyjaciół i obrcam sie w gronie osób sprawnych nie niepełnosprawnym.Bo nigdy nie miałam takiej okazji po prostu,więc przestań mi tu cos zazucać,bo nie wiesz jakby było.A to że faceci lgną do mnie jak muchy to o niczym nie świadczy.. Widocznie nie zwracaja uwagi na moja wadę..Lubią mnie,kochaja mnie ,taka jaka jestem..Innych to dziwi??? no cuż, jeszcze nie raz takie osoby jak ja co niektórych zaskoczą..partaczy za dychę..takiego to bym nawet opluc nie chciała...wybacz.

Gość do Aniaaaa29
Wiesz, co mnie przeraża? Twoja amoralność. Z reguły ludzie "z defektem" są wrażliwsi i piękniej kochają. Jesteś zaprzeczaniem tej reguły.

Gość Aniaaaa29
a może mam za wiele przykrych doswiadczeń z takimi anty-ludźmi.. O tym nie pomyslałaś-łeś? życie mnie tego nauczyło

Gość Aniaaaa29
TOMKU ZGADZAM SIĘ HEHE