Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaaa

DZIWCZYNY ILE MACIE CM. W UDZIE?????????????????????

Polecane posty

Gość tez bym chciała
uważac sie za chudą mając 80 cm w pasie, ja mam 170 wzrostu waze 68 kg mam 77 cm w pasie i uwazam sie grubaska :D A w udzie mam 53 i to tez duzo, w biuście niestety 98 :/ pod 80 :/ w biodrach 96 i czuje sie naprawde grubo :/

Gość za krókie nogi siema co
MAM WYMIARY JAKIE MAM ALE NAPRAWDE JESTEM DROBNIUTEŃKA BARDZO BO MAM TAK KOSCI ROZŁOZONE ZE MAM WĄZIUTENKIE RAMIONKA ITD..UWIERZ A WAGA MOJA I TAK JEST ZA NISKA JAK WIDAC ..MAM NIEDOWAGE BO TYLKO 57 KG WAZE I NAWET LEKARKA MI PWOIEDZIALA ZE MAM NIEDOWAGE NA 170 CM WZROSTU A MAM 24 LATA:(

Gość hihiheheh
nie - nie pisałam o 34,ja mam 36! ej! tak to Ci pewnie mama z tatą gadają.... rodzice zawsze pocieszają dziecko! Ale ty jesteś większa ode mnie!! A nie jestem chuda! nawet gdzieniegdzie przydałoby się troszkę zrzucic!

Gość 54 przy wzroście 175
Ja się nie czuję gruba, tylko wielka. Kurczę. Tłuszcz zawsze mozna zrzucić, a jak ktoś ma grube kości i szerokie ramiona, to mu to na wieki wieków zostaje :o

Gość hihiheheh
blablablabla...

Gość chyba śmieszna jesteś
naprawdę wkręcasz sobie, nie możesz być za chuda, bo ani twoje wymiary ani waga o tym nie świadczą

Gość hihiheheh
ja mam kości chudziutkie ale ciężkie :-)

Gość 465 cm
nie kloccie sie

Gość tez bym chciała
ja tez mam za szerokie ramiona i wygladam jak atleta ... A osoba o niku "krótkie nogi " cos tam chyba nas prowokuje i robi sobie jaja

NIE TYLKO RODZINA MI TAK GADA:( na uczelni wszystkiekolezanki wytykają ze jestem za chuda bo chyba najchudsza z nich:(niestetety ..chce przytyc od dawna ale nie umiem tylko brzuch mi przytyl do tej pory.. 36 cm w łydce to bardzo duzo masz..apropos..

Gość hihiheheh
pewnie,że nie! ja jakiś czas temu schudłam - ważyłam 51 kg i miałam ok66 w pasie... Nie jest to wcale za moało na pewno a też lekarz mi gadał i truł,że mi kręgosłup czu przez brzuch :-P taki ich fach :-D

Gość 465 cm
ja tez mam 36 w lydce i nie uwazam , ze to duzo

jaj se nie robie .. pozatym cholera naprawde nie czuje sie za chuda ale jestem drobna i dlatego wszyscy sie uwzieli na mnie i mowią zebym wiecej jadla..uwierzcie!!!

ale niby w którym miejscu taka chuda jesteś? naprawdę to juz nawet nie jest śmieszne tylko żałosne:O bez przesady mam dużo mniejsze wymiary niż Ty, sporo mniej ważę, a i tak do anoreksji mi daleko więc Tobie tym bardziej naprawdę nie wmawiaj sobie

no raczej na pewno drobna nie jesteś z tymi wymiarami:O zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi:O

Gość aniolek1986
JA MAM W UDZIE 46CM W PASIE 64CM ROZMIAR STANIKA 75B I 156CM WZROSTU I JAK MNIE OCENIACIE?POZDRAWIAM=)

ale ja wiem ze to tak wyglada ale jestem drobna naprawde .cale zycie walcze z niedowaga ..:( ja bym nie myslala tak osobie ale wszyscy mi wmawiajaze jestem zbyt chuda..wiec jak sama mam sobie tego nie wmawiać..??

Gość a ja rozumiem tą laske
co ma 80 cm w pasie i mowi dalej ze chuda bop sama mam tyle w pasie a jestem naprawde drobna i nawet tłuszcz nie przysłoni a jest go duzo ..tej drobnej postury..co z tego ze mam wiele tłuszczu skoro kosci są male i chude ..i jeste mwszedzie taka wąziutka..

Gość hihiheheh
to gratulacje! - bo tą walkę już dawno wygrałaś ;-) niedowaga?hehehe a ja mam faktycznie straaaaasznie dużo w łydce -36 o 2 wiecej od Ciebie "anorektyczko"

wiesz co? daj spokój, bo już naprawdę bzdury klepiesz:O z jaką niedowagą? ja jestem tylko cm niższa od Ciebie i ważę 51kg, proszę Cię... gdybyś jeszcze miała takie wymiary jak ja to można się kłócić, że każdy ma inną budowę i mozemy zupełnie inaczej wyglądać nawet z tymi samymi wymiarami, ale Ty masz dużo więcej cm niż ja praktycznie wszędzie więc to po prostu bzdura żebyś mówiła iż jesteś za chuda! no proszę Cię! ja nie jestem więc Ty tym bardziej

drobna to ja mogę być od biedy, bo i tak mam tłuszcz tu i ówdzie

Gość a ja rozumiem tą laske
no to mnie pocieszylyscie ..naprawde!!jestem wam wdzieczna ale dlaczego ludzie mowią ze jestem za chuda ..cos w tym jest widocznie :(chyba ze sie przyzwyczaili ze zawsze bylam za chuda i dlatego.kiedys wazylam 46 kg do 170 cm wiec walcze z niedowagą cale zycie:(

Gość 54 przy wzroście 175
Wiesz, nie wnikam w Twoją niedowagę itp., ale od lekarza wiem, że kobieta nie powinna mieć w pasie więcej niż 75 cm. Inaczej jest bardziej podatna na choroby układu krążenia.

Gość za krótkie nozki siema co
pomylilam watki cholera ale to nic bo i tak do tego wątku tez pasuje:)

tak sie składa, że ja też kiedyś ważyłam 46kg i wtedy naprawdę wyglądałam nieciekawie, ale to przecież 11 kg mniej niż -------> za krótkie nóżki sie ma co

dzieki za poceiszenie..moze naprawde nie jestem taka chuda??:)

NO WRESZCIE! nie, nie jesteś:D

pierdziele ludzi!!!mam tłuszcz przeciez i to duzy na sobie :):)wale to co gadaja:)dzieki wam wierze ze jestem normalna i niemusze na sikle juz sie obzerać:(

Gość hihiheheh
nie! obrzerac się na pewno nie! ja bym na Twoim miejscu nawet troszkę schudła albo przynajmniej talię wysmukliła (hula-hop np.)

no dobra przyznam sie do tego :(oszuakalam was w jednym:(