Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wydra

ciekawy artykul o tym jakie kobiety sa falszywe i wredne

Polecane posty

http://zdrowie.onet.pl/1371939,2041,0,1,,babska_nie_solidarnosc,psychologia.html nie wiem czy to juz dzis bylo; ale ciekawy bardzo artykul. Uwazam, ze jest w nim wiele prawdy; wiele razy sama na wlasnej skorze sie przekonalam jakie okropnie chamskie potrfia byc kobiety. dla faceta; dla jego uwielbienia sprzedadza druga za 1 grosz. potworne i wstyd mi za takie babska; a one i tak wszystko potem ladnie potrafia obrocic i to one sa ofiarami i trzeba im wspolczuc. Walcze z tym; uwazam, ze taka nie jestem; staram sie zagluszyc ewentualne naturalne instynkty i byc sprawiedliwa i uczciwa. mam tez na szczescie kilka dobrych sprawdzonych przyjaciolek. no tyle co do tematu. pewnie sie nawet nikt nie odezwie:) bo to nie o seksie analnym; ani penisach ...a i artykul jaki dluuugi :P ;) pozdrawiam goraco!!!

Gość MATOLEK
No,tak,dzisiaj masz taka opinie,wiem jednak,ze zycie Cie nauczy inaczej

Gość nie czytalem tego
ale z zycia wiem ze baby to chuje i tyle w tym temacie 🖐️

Gość Dlaczego nie napisali
O tym, ze baby potrafia byc jeszcze gorszymi pizdami probujac odbic nam naszych facetow. Na szczescie nie wszyscy mezczyzni sa tacy latwi. Bywa, że zdarza sie opamietac w pore. :O

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość dogoreczki
podnosze bo temat ciekawy; moze znajdzie sie ktos kto powieci swoj cenny czas i przeczyta artukul ... naprawde tak malo na kafe ludzi co potrafia przeczytac 5 stron? szlalenstwo:) ja sie z artukulem niestety zgadzam; kobiety sa naprawde falszywe i wredne; sa wyjatki; ale ciezko oj ciezko je znalezc

Gość zgadzam sie z powyzszym
zdaniem i artykułem!Kobiety sa wredne i złosliwe, sa wyjatki ale trudno je znalezc

Gość ddadadsd
ja tam nie ufam mężczyznom i instynktownie ich zwalczam, lubię kobiety i jakoś nie zdarzyło się żebym jakiejś podłożyła świnię czy zachowała się nielojalnie, czy abym wyczuła złe intencje w którejś działaniach :))) dziewczyny, dla mnie jesteście jak siostry

Gość Brother Louiee
moze jesteś lesbą? :p

Gość gorkaaaa
hop hop

Niestety, tak to właśnie wygląda. Przyznaję rację bez satysfakcji...

I jeszcze jedno - myślę, że powinno to przeczytać jak najwięcej kobiet. Do refleksji.

no tylko widzisz... one nie przeczytaja raczej.. bo ciezko sie czyta takie rzeczy o sobie. a o samokrytyke tez ciezko u kobiet; wiec topik sie nie rusza za bardzo:/

nie przecze, ze sa na swiecie wredne i glupie babska, ale uogolnianie, ze to cecha calej plci, to jakas piramidalna bezedura. :O o wadach facetow tez moznaby eseje napisac na podstawie jakichs tam poszczegolnych przypadkow. autorzy artykulu, zbierajac materialy, z cala pewnoscia dostawali rowniez pozytywne wypowiedzi, ale ze zrozumialych wzgledow, do artykulu zamiescili tylko te "pasujace do tezy" :O

Gość Janek Szpachlarz
a nie prawda. nie spotkalem jeszcze takiej Kobiety.

Gość szukaj dalej
zdarzaja sie; serio

Nie ma ludzi idealnych,a kobiety,jak to kobiety zmienne są i cóż poradzić.W życiu spotkałam wiele kobiet,były podłe przez które nie raz płakałam, ale spotkałam też fajne dziewczyny.Ja też nie jestem święta,ale nie było tak żeby ktoś przeze mnie cierpiał.Charakter,bycie człowiekiem wrażliwym i uczuciowym,odróżniającym dobro i zło,wyniesione jest z domu od rodziców od starszego rodzeństwa.Albo jesteśmy fałszywi od dziecka,albo nie warto poczytać poradnik psychologiczny SENS,można tam znaleźć dużo mądrych odpowiedzi.

Nie ma ludzi idealnych,a kobiety,jak to kobiety zmienne są i cóż poradzić.W życiu spotkałam wiele kobiet,były podłe przez które nie raz płakałam, ale spotkałam też fajne dziewczyny.Ja też nie jestem święta,ale nie było tak żeby ktoś przeze mnie cierpiał.Charakter,bycie człowiekiem wrażliwym i uczuciowym,odróżniającym dobro i zło,wyniesione jest z domu od rodziców od starszego rodzeństwa.Albo jesteśmy fałszywi od dziecka,albo nie warto poczytać poradnik psychologiczny SENS,można tam znaleźć dużo mądrych odpowiedzi.

Gość dzunia
czy ja wiem.. nie wszystkie

Gość gość
Niestety wszystkie kobiety prędzej czy puzniej dopuszczają sie czynów które im się nie podobają u innych. Dziwne to trochę ale nic na to nie poradzi. Na własnej skórze się przekonałem ze nie można do konca wierzyć kobietom. Ponadto poprzez oszukiwanie i klamstwa same są sobie winne. O dziwo jak kłamstwo wyjdzie na jaw to nie potrafią się przyznać do tego i dalej robią tak samo. pograżająca się jeszcze bardziej do momentu aż niema odwrotu i robią wszystko żeby wyszło ze to one są ofiarą.