Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszą mnie ludzie z fotki

Ludzie ale jesteście próżni i zakłamani

Polecane posty

Gość śmieszą mnie ludzie z fotki

Niby nikt nie szuka partnera i dowartościowania w internecie a na fotce.pl jest już prawie 3 mln kont, portale randkowe powstają jak grzyby po deszu. Na takiej fotce ludzie prawie wszystkim słodzą, że potem w realu wybrzydzacie, bo jakiś tam przystojniak dał mi 10...Ludzie zejdzcie na ziemie, takie portale są zerowym wyznacznikiem atrakcyjności...

Gość jupiter
dokladnie smiesza mnie całe te fotki pl niby daja sobie fote z nudow itp guzik prawda chca sie w ten sposob dowartosciowac , chca zeby im słodzic , przeciez to dziecinada ...

Mnie najbardziej dziwią ludzie twierdzący, że maja stałego partnera - a dają fotki i opisy jak do poznania czy seksu:)

ale robi tak coraz więcej..... robimy się społeczeństwem internetowym, w internecie to chojraki z nas a w realu to wstydzimy się zagadać do obcej osoby..

Gość nad niemnem
A mnie dziwia ludzie przesdiadujacy na fotce i sie tym podniecajacy :P

Gość arollinka
nigdy nie gadam na czatach , nie wystawiam swoich zdjęć , nnie wchodzę na portale randkowe, dla mnie to beznadzieja , wirtualny świat w którym każdy może sćiemniać ile mu się żywnie podoba. Zdecydowanie wole fora, ale też nie do poznawania ludzi.

Gość arollinka
ale koleżanka miała fajną historie i właśnie odzwierciedlającą fałszywość ludzi, gadała przez internet z jakimś tam kolesiem przez 3 miesiące , poznała go na fotce, taki niby inteligent , oczytany , z pasją , uprawiający sporty istny ideał , nigdy o niczym zboczonym nie pisał itd. postanowila się z nim spotkać , a on pierwsze co powiedział to że tak się podniecił przed spotkaniem że musiał sobie konia zwalić :o