Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 21

nie moge zajsc

Polecane posty

Gość smutna 21

nie moge zajsc mimo sexu bez rzadnego zabezpieczenia od ponad roku

Gość smutna 21
przykro mi

Smutna wiele jest tutaj takich dziewczyn.Jednak to nie jest takie łatwe jak nam się wszystkim wydaje.A robiłas już w tym kierunku jakies badania?

Gość smutna 21
boje sie

Gość joneeczka
smutna 21 nie jestes sama ja tez od roku sie staram i nic niiem co o ty myslec niewiedzialam ze to bedzie takie trudne

wieszdlczego jest tyle wpadek bo ludziska kochaja sie gdy sa rozluznieni.przestan o tym myslec i niech to bedzie przyjemnosc a nie koniecznosc .Rozumiem,ze cekasz i jest mi bardzo przykro,ale badz cierpliwa i zadowolona

Gość ulibuli
polecam ci żebyć przyłaczyła się do dziewczyn z topiku "pragnę dzidziusia - nie chcę o tym myśleć" one są tam bardzo dobrze poinformowane, moze bedą ci mogły pomóc albo w czymś doradzić! Topiku szukaj w spisie tematów. Moze nawet teraz tam są. powodzenia życzę!

Gość smutna 21
dziekuje

smutasku przyłącz się do nas .... jutro na pewno bedziemy na topiku ... \"pragne dzidziusia - nie chce o tym myslec \" na pewno wsrod nas znajdziesz bratnia duszę ... zajrzyj tam i cos napisz - bedziesz miala odzew .. a teraz dobranoc - pomykam do łóżeczka ...

rok to jeszcze nie tak dlugo, ale powinnas rzeczywiscie zaaregowac, wizyta u lekarza, jakies badania moga cie uspokoic i odblokowac, a jesli bedzie jakis problem szybciutko go rozwiazac, wiem co mowie ja za dlugo czekalam, uszy do gory kobitko!!!ile masz lat?

Gość olusia23
Smutna 21 jest wiele kobiet ktore nie moga zajsc e ciaże miedzy innymi ja :-[[[ mam 23 lata staram sie prawie rok miałam z mezem wszystkie badania robione wyszły ok, ale i tak nic nam nie wychodzi, to nie jest taka łatw a sprawa z ta ciąża ale głowa do góry:-} pozdrawiam

ja brałam cilest 8 lat a teraz nie mogę zajść w ciąże

Gość Plemnik.
cierpliwosci.napewno sie uda .ale jesli nie to moze pomymysl o dawcy nasienia.pomoge.

Gość różnie bywa
Czasami przyczyna wydaje się zupełnie prozaiczna, jak w moim przypadku. Starałam się ponad 2 lata, w końcu zmieniłam lekarza i dopiero wtedy uświadomił mnie, że mam tyłozgięcie macicy i po stosunku powinnam się ułożyć na brzuchu. Po miesiacu byłam w ciąży. Nie trać nadziei, ale idź do lekarza.