Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka Ka.

Założyłybyście czerwoną sukienkę na imprezę, na której...

Polecane posty

Gość Kaśka Ka.

...prawie wszyscy przyjdą w jeansach? Bardzo mi zależy, żeby zrobić wrażenie na facecie, ale z drugiej strony nie chcę przesadzić. dodam, że sukienka nie jest typowo wieczorowa, no-ale ten kolor...

Gość zly duszek
jesli nie jest za bardzo powycinana, nie ubierzesz kilomerowych szpil i tony bizuterii sadze ze bedzie ok

Gość Kaśka Ka.
Sukienka ma dekolt, dość duży, ale bardzo ładnie wykrojony. Mam średniego rozmiaru biust, więc nic nie będzie się "wylewało". Poza tym, jest tuż przed kolano, także mimo koloru nie można powiedzieć, że jest bardzo...nieskromna. Zamierzam w ogóle nie zakładać biżuterii, a na nogi założyć czarne zamszowe kozaki bez żadnych ozdób. A i tak mam wrażenie, że mnie stasznie będzie widać na tle tych jeansów.. W każdym razie dzięki za podtrzymanie na duchu ;-)

Gość przeciez to dobrze
ze bedziesz sie wyrozniala! załóż!!!!!!!!!...

Gość Kaśka Ka.
:-) To takie oczywiste :-), ale sama bym do tego nie doszła :-) - jestem raczej skromna. Dzięki wielkie za uświadomienie:-)

Gość dżinsy i top
nie zwróci na Ciebie uwagi, tylko na sukienkę, tak jak bys mówiła bierz mnie, a przecież o osobowość Ci chodzi, czy o seks?

Gość Oratoruium
dokładnie, dlaczego tak bardzo boisz si e wyróżnić? Jezeli to pozytywne wyróżnienie to wskazane jest to jak najbardziej. Napisz może jakiego typu jest impreza, i w jakich godzoinach, gdzie. opisz z czego jest sukienka. To my ci napiszemy czy jest odpowiednia n ataką imprezę, przynajmniej przedstawimy swoje opinie, a to w czym przyjda inne dziewczyny to ich problem.

Gość mufra
to mozesz do niej zalozyc czarne, kryjace rajstopy i te koazki to to troche stonuje calosc. dobrze by bylo gdybys pod spodem miala np. czarna przylegajaca koszulke, ktora zakryje to, co dekolt sukienki odkryje

Gość zly duszek
mufra ma racje-dobrym pomyslem sa kryjace czarne rajstopy i jakis topik-moze tez byc czarny-pod spod i dobrze by bylo gdyby kozaki mialy okragle noski-tez lagodziloby to troche efekt i dodawalo klasy:) milej imprezy:)

Gość ja bym wlozyla normalne
rajstopy i nie szpile ale jakies w miare zgrabne buty. A jak kozaki to moze jakis pasek sportowy? No to co,ze czerwona, A moze masz do tego cos dzib\nsowehgo> Kamizele, torbepasel? Bylabys niby dzinsowa, ale facet by padl.

Gość jesli naprawde chcesz na nich