Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzony domyślnymi dzwonkami

Skąd ściągnąć darmowe mp3 wgrywane przez kabel do Noki6230i?

Polecane posty

j.w.

Taka cwana jesteś? Więc informuje, że co to google wiem dokładnie, szukać potrafię, ale interesują mnie mp3 ściągane z netu, a nie jakieś shitowe darmowe dzownki, które można przesłać smsem, poza tym, co to opcja "szukaj" na kafe także wiem, więc jeśli według Ciebie, znajdę tam odpowiedź, uprzejmie podaj link. Mądrzyć się każdy potrafi, ale udzielić sensownej odpowiedzi - już nie bardzo.

jestem cwana bo sciagałam pełno różnych dzwonków kiedyś, trzeba po róznych forach grzebać a tam ludzie podaja linki do naprawdę nieznanych nikomu stronek. jakie on dzwonki obsługuje? ten twój telefon?

i jeszcze jedno http://www.myk700.lasyk.net/ tu są głównie dzwonki ale masz nika \"wkurzony domyślnymi dzwonkami\" tam jest pełno darmowych do soniaków ale pasują też do innych telefonów, trzeba tylko znaleźć \"odpowiedznik\" z tych soniaków. wiem bo wsadzałam do motoroli a co do mp3 to z tego co wiem lepiej zaopatzryć się w jakiś programik do przeróbki mp3 niz szukac gotowych, ale tego nie sprawdzałam tylko jak szukałam mp3 do swojego telefonu to sporo opini na ten temat było na różnych forach. da się znaleźć na google