Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluuszka

Czy ktos z Was jezdzi maluchem?

Polecane posty

Gość maluuszka

Czy to juz za duzy obciach?

Gość krakiczka
ja :-) Nie :-)

ja jeździłam - pełnoletnim :) ale jak tak sie zdroworozsądkowo pomyśli, to maluch nie za bardzo zasługuje na miano samochodu... jest tylko trochę bardziej skomplikowany od roweru :) ale to też może być zaletą, np. można większość \"awarii\" naprawić młotkiem i śrubokrętem na własnym podwórku, a nie od razu zasuwać na komputer do autoryzowanej stacji obsługi i fakturka....

Gość krakiczka
I nie wstydzilas sie jezdzic takim wehikulem? :-)

Gość wsdsa
to jest urządzenie do przemieszczania sie a nie samochód...albo pospolicie ....srajdek

dokładnie, jakbym z gołym tyłkiem w nim siedziała, to może bym się wstydziła a tak - jeżdżę tym, na co mnie stać jak sie komuś nie podoba, to niech mi zasponsoruje coś lepszego i już

Gość ja bardzo chetnie
a własnie ja mam pytanie.........kupilem malucha i klimatyzacja jest jakoś mało wydajna u was tez tak jest??

Gość maluch.
to super bryka, przez 20 lat moi rodzice takowym jeździli i mam teraz duży sentyment. szacuneczek dla maluchów!!! :D

Gość stefaniaaa
a mój maluch ma ABS i MDRL

Gość johanna2
Ja jeżdże i uwielbiam go. Jest z roku 1989 i w porównaniu z nowymi "porządnymi" autami znajomych i rodziny jest bezawaryjny!

Gość to bylo tak dawno
ale piekne wspomnienia mam, zwlaszcza jak sie 5 osob po imprezie na tylne wpakowalo...

Gość Jeździlam maluchem ...
i powiem tobie, że w ogóle mi sie nie psuł, bylam bardzo zadowolona i sprzedawałam go z łezką w oku. Teraz mam Seicento, oczywiscie to zypełnie inny samochód i naczej się jeżdzi, ale co by nie powiedziec o maluchu to wole malucha jak starego grata 20 czy więcej letniego z zachodu :-D 👄 PS Wstyd to jest tylko kraść

Gość Nasz maluszek
przeżył z nami najpiękniejsze chwile.Szybkie wypady w góry,wakacje na mazurach i nad morzem.....I co ważne nigdy nie popsuł się na trasie,hihihi.Bardzo kochalam nasze autko,teraz jeździmy zupełnie czymś innym.Sprzedając naszego bączka miałam łezke w oku...tak troche jak zabrać kawałek naszych wspomnień.

Gość ja rozumem ze niektorych
nie stac na kupno czegos lepszego ale dla mnie jazda maluchem to obciach sory glupio sie w nim czulam jak siedzialam taka mala klaustrofobia zreszta biedacy nim jezdza

Gość mam seśc latek
sportowa wersja - z polka na trampki.

Gość zarozumialec
zarabiam miesiecznie ponad 5tys i jezdze maluchem, bo jest tani w eksploatacji i na moje dystanse wystarczajacy. nie cierpie na przerost formy nad trescia..uff

Gość zimorodek łowca rybek
Jeżdżę 22 letnim malcem i nie narzekam zbytnio. Samochód to dla mnie urządzenie pozwaljące się przemieszczać, a nie jak u niektórych gości rekompensata małego penisa :P

jezdzilam maluszkiem 4 lata, niedawno go sprzedalam i nowy wlasciciel trzyma go na parkingu strzezonym i zaklada mu blokade na kierownice ;D az mi wstyd ze ja tak o niego nie dbalam, a psul mi sie zawsze jak bylam zdenerwowana i gdzies sie spieszylam... fajnie zaczac od malucha...