Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Znerwicowana istotka

jesteście zadowoleni ze swojego życia??

Polecane posty

hmm pomyślmy. Kocham faceta z którym nie moge byc (choć on mnie też kocha), rzuciłam własnie studia, przytyłam 5 kg i prawdopodobnie mam depresję. Chyba przegrałam życie :( a mam dopiero 20 lat :o

tak, jestem zadowolona oczywiście, są dni lepsze i gorsze, ale suma sumarum jest nieźle

mam faceta, którego kocham, ale różnimy się diametralnie, nudną pracę, studia w kierunku, w którym nigdy pracować nie będę ale z życia ogólnie jestem baardzo zadowolona moja mała recepta - dążyć do spełniania marzeń, tych bardziej przyziemnych też - one nam dają mnóstwo radości na codzień :)

Nie jestem ....Nie mam faceta, przyjacół, pracy, rzuciałam studia, nie mam nic....nie mam siły do dalszego zycia Ostatnio nawet nie mam sił ubrać sie i siedze w piżamie:o Nic nie ma sensu...Nic mi sienie chce😭

No to ja mam odwrotnie . Jestem z tym samym facetem / w sensie dosłownym również / ponad 30 lat . Pracuję od zawsze , dwóch dorosłych synów , którzy już są w miarę samodzielni / na wsparcie moga liczyć zawsze / .... Jestem bardzo zadowolona ... mam swoje radości , troski i smutki , jak każdy ...

ja tak samo robie jak dostatek niedostatku:P jedne z czego sie ciesze to to,ze czasami potrafie powiedziec sobie\"Wez sie w garsc dziewczyno!\" poplacze posmieje sie i jest Ok..tylko szkoda,ze robie to takrzadko..

\"Każdy człowiek jest jak księga. Każdy nosi jakąś opowieść w sobie.\"- Ja własnie od dziś chciałam pisać pamietnik Niestety moją opowiesc o mnie jest smutna, tragiczna a teraz już jest koszmarna:o Moze jak wyleję swoje uczucia na papier bedzie mi lepiej Podsumowując NIE JESTEM ZADOWOLONA jedynie to, ze jestem zdrowa fizycznie jest ok:)

--> to nie ja to ona zawsze może byc gorzej. Porównując się do gorszych nic nie zmienimy.

Gość malibu55555555
porównując się so lepszych znajomych moje życie to porażka a do gorszych to wypas na maxa

Gość yard
hmm... trochę trudne pytanie, póki co nie jestem zadowolona, tyle przykrości, okaleczenie... na szczęście mam wspaniałą rodzinę, ale odczułam to dopiero w wieku 20,5 roku życia... ale to właśnie rodzina jest dla mnie opoką...

Juz próbowałam kilka lat- nie da sie zmienić, nie da się oszukać przeznaczenia. Ja już nie mam siły do kolejnej próby walki o życie. Pozostaje mi czekac co bedzie dalej ale walczyc nie bede.

Gość malibu55555555
dlaczego u mnie zawsze na minus? no możeprawie zawsze

Gość każdy sobie
dosyć ..trochę monotonnie jest

Gość Jelfa
A moje życie jest na maxa stabilzowane,aż czasemyślę,że warto byłoby oś szalonego zrobić.