Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluetooth

bluetooth

Polecane posty

Gość bluetooth

Mam telefon samsung "przeładny wszystko mający" i do niego bluetooth. Problem polega na tym, że po przesłaniu zdjęcia na komp przez bluetooth nie da się go odczytać. Zdjęcie jest "pocięte" i tylko kawałek dochodzi. Czy ktoś wie coś na ten temat, dlaczego tak się dzieje?

Gość bluetooth
Może coś więcej napiszesz, bo nie bardzo rozumiem. Ja mam problem z przesyłaniem danych z telefonu do kompa, odwrotnie wszystko jest ok.

Gość musisz mieć kabelek

Gość bluetooth
Jaki znowu kabelek?? Piszcie dokładnie, proszę.

Gość bluetooth
uuppp

Gość bluetooth
up

Gość gość
graj w gry na telefonie jak na konsoli maż sprawdzony sklep

Gość kjbvyhv
U mnie zaś jest inny śmieszny problem. Bluetooth mi się włącza co jakiś czas samoczynnie w netbooku. Nigdy nie wiem kiedy ale jak już sprawdzę, to okazuje się, że czasem jest włączony. To zabawne, bo nie korzystam z bluetooth i nie używam klawiszy odpowiedzialnych za uruchomienie tej technologii. Wytłumaczeń jest wiele. Albo jakiś błąd, w co nie wierzę, bo to raczej jakaś manipulacja hakerska. Albo Możliwe, że jakiś dron wojskowy gdzieś nieopodal przelatuje i ściąga wszelkie dane z mojego netbooka. Takie możliwości istnieją, więc to nawet zabawne nie jest. Tak czy inaczej nie podoba mi się to, bo nie dość, że korzystam z WiFi, to włączony bluetooth potęguje ogólnie pisząc szkodliwe dla organizmu promieniowanie. Ciekawe jaki wtedy jest wskaźnik SAR gdy mam obie technologie włączone jednocześnie.