Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca o zdanie

zaproszenie slubne ale jakie..

Polecane posty

Gość pytajaca o zdanie

... z bledem ortograficznym w nazwisku jak mozna takie dac! Bylam proszona na wesela to mi sie to nie przytrafilo mialam zawsze poprawne i ladnie napisane zaproszenia, a te nie dosc ze nabazgrane to jeszcze z bledem, dodam ze dala je siostra cioteczna dla mojegoo narzeczonego, fakt ze nie jest to rodzijna ktora utrzymuje ze soba kontakty czeste, no ale bez przesady, mojemu zrobilo sie przykro nie dostal tego zaproszenia osobiscie tylko przez mame przywiozla bo mieszkamy w innym miescie, ale jej powiedzial ze obcym nie jest by tak napisac niepoprawnie jakby nie bylo kogo zapytac, przykra sprawa ja bym sie zdolowala pozniej olala i pewnie tak bedzie co do wesela, mialyscie taka gafe??

Gość pytajaca o zdanie
sorka za literowki :)

Gdybym dostała zaproszenie od bardzo bliskiej mi osoby to chyba bym sobie to wytłumaczyła że to jakaś literówka ale dla mnie to nie ważne czy bliska czy nie kiedy chce się kogoś zaprośić to moim zdaniem piszemy bez błędów wtedy damy tej osobe szacunek. Mój mąz dostał zaproszenie od swojego chrzestnego wprawdzie nie na wesele ale na komunie swojego dziecka pisało tak:prośimy A. z osobą towarzysząca i z dzieciem (dodam że byliśmy już przeszło rok po ślubie oraz utrzymywaliśmy bardzo dobre konakty z tą rodziną) byo mi przykro ale później śmiałam się z tego kto to napisał