Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaniios

proszę pomóżcie mi! jak wyszczuplić pyzata twarz?

Polecane posty

Gość alaniios

mam pyztą buźkę mimo iż jestem szczupła taka w sam raz i dlatego nie chce chudnąc.jesli znacie jakieć dobre sposoby albo skuteczne kremy to podzielcie sie ze mna tą informacja. używałam dax cosmetics ale nie było efektu! proszę poomożcie!

Gość lloooooolitkis
Hej,ja mam taki sam problem jestem wysoką,szczupłą kobietą ... ... i jedyne co mnie denerwuje to moja pyzata twarz,próbuje ją ''wydłużyć"za pomocą różu do policzków,ale wolałabym nie mieć takiego problemu,dołączam się do ciebie...

Gość witam w klubie
mam to samo, zawszw byłam szczupła, a buzia pyzata, co robić?

Gość guantanamera
moze sprobujcie wymodelowac buzki pudrem brazujacym? nalozcie go na skronie i tak troche ponizej nich, podkreslcie kosci policzkowe!

Gość witam w klubie
dobry sposób, ale nie dla mnie:( mam tłustą cerę i wszystko mi spływa z twarzy

Gość pomóżcie.

Gość jest teraz coś ttakiego jak
LIPOLIZA INIEKCYJNA CZYLI wyszczuplanie za pomocą takiej substancji. która ci wstrzykują i ona powoduje uszkadzanie komorek tłuszczowych i już wiecej nawet sie tam nie poajwiają. ja mam ten sam problem i chce to zrobić. wejdź na chirurgie plastyczną na temat Lipoliza iniekcyjna, chlopak jeden to miał. nie bój się to nie jest żadna operacja. to jest szybkie i skuteczne a efekty jak po liposukcji

Gość pyzaaaa
a ile to kosztuje????????????????????????

Gość sadze ze po prostu masz
taki uklad kosci czaszki i zadna lipoliza nie pomoze ci zawsze mzoesz isc do wizazystki, niech ci dobierze fryzure ktora wyszczupli ci twarz+odpowiedni makijaz

Gość pococcc
wyszczuplić twarz??ludzie jebnijcie sie w łeb>.. po co wyszczuplić?przeciez szczupla twarz jest ohydna i bez zycia..najladniejsze dziewczyny mają pyzate policzki i nawet miss word tak mają .//a wy kretynki chcecie wygladac jak zasuszpne szczury..jak taylor z mody na sukces...fuj!!

Gość liopliza
tego zabiegu nie robi chirurg, wpisz w google słowo lipoliza iniekcyjna to pojawi ci się pełno stron z gabinetami które to robią.