Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helowka

Jaka suknia najlepiej pasuje rozmiar 42-44???

Polecane posty

Gość Helowka

Ktos ma jakies doswiadczenie??? Mam dosc kobiece ksztalty, szczupla talia, wieksza pupa i biust C:) Jestem proporcjonalnie zbudowana (mimo duzego rozmiaru hiihhii). Bardzo chcialabym suknie z opadajacymi ramiaczkami. Nie mam pojecia, czy suknia powinna byc dwuczesciowa, czy lepiej nie... W kazdym razie nie chce wygladac jak beza;) Mam podeslac linki do salonu sukienek, ktore mi sie podobaja i nie mam pojecia jakie😭 Doradzi ktos moze?:) Dzieki🌻

Gość a................
hejka mnie sie wydaje ze pasował by gorsecik i duzy dekold zeby weksponowac to co masz najładnejsze. a podnica wtedy zakryje okragła pupe

Gość Agagaguś
Ja właśnie mam taki rozmiar. Moja suknia ślubna jest klasyczna, ładnie eksponije biust podkreśla talię, i właśnie zakrywa boidra. Jak chcesz to podaj adres , prześlę Ci zdjęcia, jak się wygląda w takiej sukni

Gość Helowka
Ooo super, bardzo chetnie zobacze taka suknie:) aggitta@gazeta.pl

Gość Agagaguś
Zaraz wysyłam:)

Gość Helowka
Oki, czekam:)

Gość Agagaguś
Powinny już być u Ciebie

Gość Helowka
Rzeczywiscie jestesmy doslownie prawie tak samo zbudowane!:D:D:D Niezle:) Rzeczywiscie ten kroj klasyczny jest duzo lepszy, bardzo ladnie wygladasz:) Ja sobie na waniliowy kolor pozwolic nie moge, bo bladzior jestem:D I do tego blond;) Juz mam suknie w tym kroju, wieczorowa, na ramiaczkach i tez dobrze mi w niej, fakt, taka slubna to jeszcze lepiej lezy, bo material ciezszy:)

Gość Agagaguś
A wiesz, że ja tą suknię będę miałą szytą za 1000 zł. Trafiłam na pracownię , która włąśnie szyje dla salonów i wypożyczalni. A suknia dla świadkowej kosztyje tam 350 zł. Do tego jest wybierany krój i kolor oraz materiał z którego ma być uszyta sukienka.

Gość Helowka
Ja chce suknie wypozyczyc w Polsce, jade wlasnie za miesiac i chce sie zorientowac, co i jak:) Potem trzeba ja zamowic itd. Troche bedzie zachodu, bo rzadko jestem we Wroclawiu:O Aha, juz sie pogubilam:D Na ktory fason sie ostatecznie zdecydowalas??:)

Mam rozmiar 44, jak chcesz, mogę wysłać fotki. Moja suknia jest do sprzedania. Uprzedzam, że nie jest skromna ani biała.

Gość Helowka
Ok, poprosze o fotki:) aggitta@gazeta.pl

Gość kaaaaaaaaaaaa
jeżeli tez mogę dostać takie fotki to prosze przeslijcie mi bo ja mam tez taki rozmiar i tak szczerże to boję się iść do sklepów przymieżyc a ślub już w kwietniu kasiagalas@tlen.pl bardzo dzikuję tym kto prześle

Gość Helowka
Marcela, suknia robi niesamowite wrazenie, bardzo oryginalna:) Ale ty bardzo wysoka jestes i masz fajna ciemna karnacje:) No i buuuu😭

Miło mi Helowka, że suknia Ci sie podoba. Mam 174 cm wzrostu, ale muciki miałam na takim maleńkim obcasie, prawie płaskie. A co do karnacji...Ogólnie jestem blada jak trup. 3 miesiące przed ślubem zaczęłam chodzić na solarium. To jak wyglądałam na ślubie to zasługa 17 wizyt w solarium, z czego ostatnie 8 po 15 min. Katowałam się, ale chyba było warto (żeby mi tylko zmarszczki nie powyłaziły za wcześnie)

Gość Helowka
To solarium duzo dalo, bo wygladasz bardzo "rasowo";) Ja 10 cm mniejsza jestem:D

Gość kaaaaaaaaaaaa
marcela dzieki za fotki suknia bardzo ladna ale trochę nie w moim stylu (zbyt śmiała) chyba szukam zcegos skromniejszego zastanawiam się nad suknią z rękawem bo mój ślub 08,04,2007 czyli bedzie chyba zbyt chłodno mogę prosić zdjęcia aguguś bo ty piszesz że masz fason skromny chciałabym widzieć jak wyglądasz czy mi też bedzie taka pasowac kasiagalas@tlen.pl

Gość Agagaguś
Ok. Już wysylam

Gość Agagaguś
Kaaaaaaaa....coś mi poczta nie działa, jutro wyslę ci tez zdjęcia

Gość kaaaaaaaaaaaa
ok bede czekać na fotki :-)

Gość Agagaguś
W końcu się udało, wyslałam:))