natalinaa 0 Napisano Listopad 17, 2006 Wiem, że moja widmomość jest wiadomością 10000000 na ten temat, ale prosiłabym o odpisanie w miarę możliwości, proszę... Ostatnio kiedy to był mój 6 dzien cyklu(dzień wcześniej skonczyl mi się okres) współżyłam z moim chlopakiem, ale oczywiście z prezerwatywą. Potem sprawdzalismy i wszystko z nimi było ok,ale ja oczywiście wmawiam sobie, że kiedy leżeliśmy i on był po wytrysku to np. jak już zdjął tę prezerwatywę to np. wytarł sie członkiem o pościel i wiecie...ja gdzieś jakimś sposobem tego ... (juz nie pisze, bo powiecie,że jestem nienormalna,ale ja juz jest dziwaczna coż...) dotknełam. A 6 dzień cyklu to jest chyba dniem niepłodnym i dopiero teraz z moich obserwacji zauważam u siebie w (13 dniu cyklu sluz plodny). Jest jakaś możliwośść?? aha jeszcze dodam ,że zazwyczaj mam cykle regularne 28-30 raz w tym roku zdarzył mi się cykl 27 dniowy. Zdaję sobie sprawę ,że połowie osob podniosłam ciśnienie, bo myśla jaka jestem dziwaczna,ale moja psychika nie daje mi spokoju...odpowiedzcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Listopad 17, 2006 odpowiadam: podniosłas mi cisnienie, jestes dziwaczna ;) a nie boisz sie ze przez pocałunki zaszlas w ciaze?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba masz 16 lat Napisano Listopad 17, 2006 borze dziecko nie ejsteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Listopad 17, 2006 no tego jakoś się nie boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Listopad 17, 2006 coś ty ?? przeciez to takie prawdopodobne , ja bym sie bala na twoim miejscu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wydra 0 Napisano Listopad 17, 2006 6 dzien cyklu \"chyba bezplodny\" mysle, ze kazda konieta ktora swiadomie rozpoczyna zycie seksulane powinna sobie przeczytac kilka rzeczy i opanowac teorie zanim przejdzie do praktyki. to minimum ktore wypadaloby zrobic. wez jakas ksiazke i do nauki. nie jstes w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Listopad 17, 2006 wiem ,że ktoś czytając moją wypowiedz może pomyśleć, że mało wiem na ten temat i w ogóle... ale ja naprawde wiem dużo, tylko jest problem umiem spojrzeć racjonalnie na kogoś dylemat, lecz na swój własny (może niepotrzebny) nie potrafie. To chyba już taki obłed..yhhh, widzę dziesięć tysięcy możliwości dzięki za wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Listopad 17, 2006 na jaki temat wiesz duzo???? na jaki problem chhcesz spojrzec racjonalnie?? jakie mozliwosci?? nie moge normalnie widze ze kafe opanowaly dwunastolatki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Listopad 17, 2006 najwyrazniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz być Napisano Listopad 17, 2006 moja kumpela wpwdła dzień przed okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luxlux Napisano Listopad 17, 2006 może Twoja kumpela miała krótkie cykle :) Jak dla mnie to nie masz się czym martwić. Spokojniutko i główka do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z dupą nie ma żartow Napisano Listopad 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Listopad 17, 2006 wiem, że nie ma dlatego nigdy nie zrobiłabym tego bez żadnego zabezpieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach