Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznieźle

zawsze jak sobie kupie jakiś ciuch itp to na drugi dzien jestem niezadowolona

Polecane posty

Gość wiecznieźle

po prostu nie podoba mi sie!!! czy ktos z was tez tak ma!! cos ze mna nie tak kupuje bo chce cos miec a potem w tym nie chodze bo sie zle czuje lub nie podoba mi sie!!! pomocy co ja mam zrobic z moim głupim zachowaniem a jak chodze i ogladam ciuch przez 2 tygodnie w sklepie to jestem zdecydowana i zadowolona po zakupie ale dziwnie sie na mnie patrza juz w sklepach jak łaze po 10 razy i mierze to samo!!

jestes niezdecydowaną osobą ! mnie albo coś sie podoba i kupuję i jestem z tego zadowolona albo odkładam. Nie mam takich problemów. Mój zakup jest zawsze trafny ;)

Gość he ja odczuwam
zadowolenie tylko w przebieralni i przy kasie :D

Gość wiecznieźle
no własnie ja tez napale sie kupie a potem w domu kanał i doła łapie

To jest w dużej mierze zależne od tego gdzie kupujesz ! Jeżeli na bazarze - to nie dziwie się :o Jeżeli w sklepie markowym - to zakup powinien być trafnym zakupem. No chyba ze totalnie gust ci się powalił :o

Gość utracjusz
Mam też z tym problemy ,ale jeszcze gorsze bo nie potrafię sobie odmówić zakupu ,a z pieniążkami to u mnie kiepsko - więc biorę kredyt i później muszę go spłacać.To już jakiś nałóg i nie umiem sobie z tym poradzić.Taka postawa mnie wyniszcza.:(

Gość wieczniezle
co mi poradzicie? mam tak lazic i ogladac po 10 razy? zeby potem nie rozpaczac?

Gość wieczniezle
kupuje zawsze w sklepach teraz raz od 5 lat kupiłam na bazarze płaszcz damski ale jakos mi sie nei podoba a dałam 300zł za niego wydaje mi sie ze wygladam w nim jak stara baba