Cameron22 0 Napisano Listopad 17, 2006 bralam 21 dni i w 7 dniowej przerwie był okres ale w tejze przerwie się kochalam podczas tego okresu ,w 8 dniu juz następnego opakowania nie wzięlam :( wczoraj mial byc okres ,dzis 29 dzien cyklu ....czyli bralam tabsy tylko 21 dni bo na 2 opakowanie kasy nie mialam ..boje sie HELP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 to po cholerę w ogóle zaczynalas je brać skoro nie byłas pewna że bedzie cie stać na nast opakowania?:O Tabletki to nie cukierki , zawierają hormony i w takiej sytuacji będzuesz musiała poczekac na okres a najlepiej przejdz sie do lekarza zeby mieć pewnośc co i jak.... pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cameron22 0 Napisano Listopad 17, 2006 nie wiedzialam ze kasy miec nie bede - po 1 juz czekam tzn,juz okres powinien byc - to po 2 no i właśnie co ja mam robic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochany wujek Napisano Listopad 17, 2006 teraz idź do chłopaka i kochaj się na potegęi tak ...skrobanka i tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Listopad 17, 2006 rozregulowalas sobie cykl po prostu. ja po odstawieniu nie mialam 2 miesiace okresu. idz do lekarza po luteine jezeli sie nadal okres nie pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cameron22 0 Napisano Listopad 18, 2006 odnawiam ten temat UP UP UP odnawiam :)) proszę o opinie na temat ... radziłybyście zrobic test ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach