Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motyl we włosach

Tekst obelżywy ?jak wam się wydaje?

Polecane posty

Pani x ależ jest Pani zakręcona myślę, ze 3-7 razy więcej niz ja początkowo Panią o to podejżewałem. P.S Chyba ma Pani jakies problemy z panowaniem nad emocjammi? a może nawet napadowym przesuwaniem się ośrodka myślenia....z głowy do niżej położonego ośrodka anatomicznego? Albo też,po prostu cierpi pani na socjopatję.Cóż mogę w takim układzie Pani pomóc? Pozostanę zatem przy życzeniu dużo zdrowia psychosomatycznego i poprawy równowagi emocjonalnej/ Facet jest mi winien kase grzecznie go poprosiłam listownie o zwrot pieniędzy a on w odpowiedzi przysłał kartę z życzeniami wiecie co? wsciekłam się !

Gość gh54gf5hdf654h5d64
;)

Gość ALEXANDERrr
dla mnie bomba! trzeba czytać między wierszami ja bym skontaktował się z jakimś prawnikiem o ile cię to tak ruszyło

nawet nie tyle obelzywy, co zwyczajnie tupeciarski i bezczelny. skoro gosc jest Tobie winien kase i oddac sie nie kwapi, to powinien sie jak do krolowej zwracac, a nie jeszcze takim tonem - durny baran. nie przejmuj sie glupii tekstami, tylko cisnij rzeczowo i bezpardonowo - koles zwracaj kase. asz na pismie jakis dowod tego, ze Ci wisi? jak tak, to moznaby komornikiem postraszyc.

tak składam pozew do sądu o zwrot pieniędzy ale najpierw grzecznie poprosiłam go (LISTEM POLECONYM) ponieważ wiedziałam że jak mi nie odda to ten list trafi do sądu a facet ma blisko 60 i jest mi winien 2300 z takim tekstem mi wyskakuje

Gość a on w ogóle wie o co
chodzi? bo z listu wynika, ze uważa Ciebie za wariatkę...

no i bardzo dobrze, a ta jego odpowiedz tez niech trafi do sadu. sedzia tez czlowiek i chetnie sie posmieje ;) gosc nie ma szans.

Gość kochany wujek
Ty zamiast motyle we włosach to zajmij się ortografia i logicznym mysleniem...tak to jest gdy w podstawówce sie skończyło edukację

Gość 1847563
5844894fd8g4d9------> jakie to rozszerzenie w tym pliku?

Drogi wujku każdy może strzelić byka a jezeli chodzi o moje wykształcenie to jesteś w błędzie,kafeteria jest po to aby móc się doradzić , zwierzyć , podyskutować jeżeli nie masz zdania na określony temat to milcz a nie wytykaj błedów