Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ach te włosiska

co na puszące się włosy

Polecane posty

Gość cos jeszcze

Gość kilcia
Zgodzę się z Wami,że środki (szampony czy odżywki)dostępne w sklepach nadmiernie przeciążają włosy i w cale nie służą. Ja od dawna prostuję włosy prostownicą i włosy są gładkie i w cale nie są zniszczone (jak to podkreślają inni ludzie). Ja muszę prostować codziennie, a przynajmniej zawsze wtedy kiedy je myję.Także polecam,żadne kosmetyki do pielęgnacji włosów nie pomogą na dłuższą metę, a dodatkowo je zniszczą.

Gość Janareczka90
Produkty Great Lengths. Mają świetną serię bio z wodą i szamponem do kontroli puszących się włosów Great Lengths. Polecam <3

Gość gość
dobry szampon i odżywka na pewno pomogą, ale w mróz ciężko i tak, żeby włosy się nie puszyły. ale moim sposobem też jest dobra suszarka, bo odkąd używam babyliss digital sensor, to włosy puszą się zdecyowanie mniej. być może wcześniej je przegrzewałam. nie wiem...

Gość ulka02

Mi tez puszyly sie wlosy, ale od czsu gdy nakladam na nie Argan oil taki w ampulkach z Inoaru to widze, ze problem zniknął. Konsystencja jest przyjemna, nic sie nie klei, zreszta nakladam go w sladowych ilosciach,d oslownie kilka kropel na suche wlosy,

Gość Ania

Dzien dobry. Zapraszam po świetne naturalne kosmetyki. Pomagaja w zwyczajnej pielegnacji ale tez przy luszczycy, wypadaniu włosów, łysieniu. Zapraszam do kontkatu pokaże katalog, przemiany klientek. Dobierzemy kosmetyki 🙂 luizaaa977@gmail.com

kupiłam sobie świetną lokówko-suszarkę babyliss hydro fusion, bardzo zmniejsza puszenie włosów, od razu po użyciu robią się przyjemnie gładkie, jestem pozytywnie zaskoczona tym jak wyglądają teraz moje włosy

spróbujcie wydobyć z nich skręt, mnóstwo filmików na yt wam z tym pomogą

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować