Gość cos jeszcze Napisano Marzec 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilcia Napisano Marzec 3, 2010 Zgodzę się z Wami,że środki (szampony czy odżywki)dostępne w sklepach nadmiernie przeciążają włosy i w cale nie służą. Ja od dawna prostuję włosy prostownicą i włosy są gładkie i w cale nie są zniszczone (jak to podkreślają inni ludzie). Ja muszę prostować codziennie, a przynajmniej zawsze wtedy kiedy je myję.Także polecam,żadne kosmetyki do pielęgnacji włosów nie pomogą na dłuższą metę, a dodatkowo je zniszczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janareczka90 Napisano Sierpień 30, 2018 Produkty Great Lengths. Mają świetną serię bio z wodą i szamponem do kontroli puszących się włosów Great Lengths. Polecam <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2018 dobry szampon i odżywka na pewno pomogą, ale w mróz ciężko i tak, żeby włosy się nie puszyły. ale moim sposobem też jest dobra suszarka, bo odkąd używam babyliss digital sensor, to włosy puszą się zdecyowanie mniej. być może wcześniej je przegrzewałam. nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulka02 Napisano Marzec 11, 2019 Mi tez puszyly sie wlosy, ale od czsu gdy nakladam na nie Argan oil taki w ampulkach z Inoaru to widze, ze problem zniknął. Konsystencja jest przyjemna, nic sie nie klei, zreszta nakladam go w sladowych ilosciach,d oslownie kilka kropel na suche wlosy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Napisano Listopad 16, 2019 Dzien dobry. Zapraszam po świetne naturalne kosmetyki. Pomagaja w zwyczajnej pielegnacji ale tez przy luszczycy, wypadaniu włosów, łysieniu. Zapraszam do kontkatu pokaże katalog, przemiany klientek. Dobierzemy kosmetyki luizaaa977@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rutka31oli 0 Napisano Luty 5, 2021 kupiłam sobie świetną lokówko-suszarkę babyliss hydro fusion, bardzo zmniejsza puszenie włosów, od razu po użyciu robią się przyjemnie gładkie, jestem pozytywnie zaskoczona tym jak wyglądają teraz moje włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klarciak 1 Napisano Luty 7, 2021 spróbujcie wydobyć z nich skręt, mnóstwo filmików na yt wam z tym pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach