Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaa

moj facet zadzwonil i oznajmij mi ze...

Polecane posty

Gość zalamkaaa

.....jutro jedzie do hiszpani z rodzicami na 2 tygodnie a nic mi o tym wczesniej nie mowil :(

Gość to ladnie
:(

Gość hmmmm........
jak kocha to wróci, jak świnia to rzuci:P

Gość zalamkaaa
jestem zalamana aty jacek masz dziewczyne ze tak mowisz ??

Gość bo jesteś maminsynkiem
:p :p :p z rodzicami? w wieku 24 lat? :p

Gość bo jesteś maminsynkiem
sam sobie zarób :p

ona nie robi foch z tego powodu, ze on jedzie z rodzicami , chodzi o to ze on jej tego wczesniej nie powiedzial. jakbys sie czul, gdyby twoja dziewczyna telefonicznie poinformowala cie, ze JUTRO wyjedzza na 2 tyg za granice ? masz troche wyobrazni ? to pomysl.

Gość Majowi
Lepiej zrodzicami wyjechac na fajne wakacje, jak w tym kraju spedzac czas przed komputerem. Kochasz GO, to powinnas sie cieszyc jego szczęściem. tylko to twoje kochanie bardziej mierzy się . Teraz Twoje posiadanie zostało naruszone to sie wsciekasz.

Gość zalamkaaa
ale jestescie uprzejmi w ogole dzieki :[

Gość Majowi
Kiedy , to co zarobi moze przeznaczyc na inny cel, a z takiego prezentu zawsze warto skorzystać. A co do tego, ze powiedział przez telefon, no cóż, moze to wypaliło nagle, m a zamieszanie przed wyjazdem, to zrobił jak zrobił. Pozatym nie przesadzajmy, wyjezdza na 2 tyg, s a para spotykającą się, nie małżeństwem, skąd U niektórych dziewczyn taka chęc całkowitego podporządkowania sobie chłopaka, skąd to dążenie, zeby ze wszystkiego si eopowiadał i to zachowując odpowiednie formy i terminy. Trochę luzu, będzie wam łatwiej.

Gość Majowi tak z dnia na dzień
się dowiedział? :p Last minute?

ale dzieci powinny sie chyba zajac odrabianiem lekcji a nie wypisywac bzdury bezsensowne w sieci.

Gość dzieciak ma weekend
i najwięcej udziela się na forum dla bab :p

do moderatora : gdzie jestes czlowieku ? takie typki powinny dostac bana . wydaje im sie, ze skoro ich nikt nie widzi , moga pisac co popadnie? prosze cos z nimi zrobic , a najlepiej dac bana. moze to ich kultury nauczy , skoro rodzice tego nie potrafili zrobic.

Gość Majowi
W takich sytuacjach najlepiej zapytac od kiedy wie, bo my to wysuwamy tylko przypuszczenia.Bo moze miał jakis powod takiego zachowania. Albo, uwaza, ze za krótko jesteście parą, zeby tak sie opowiadać. I zawsze najlepiej zapytac wprost, przeciez nie ma nic niestosownego w takim pytaniu. Tylko ty mi powiedz, gdzie ty masz problem, mieliście jakies plany na te terminy, w czym rzecz?

Gość czy kazdy
no to ja chyba tylko na glupkow trafiam :O ale TEN to juz jest wybitny! jakies kompleksy chlopak ma, czy co?

Gość kunegunda09
Tu nie chodzi o spowiadanie! W jakim normalnym zwiazku kazdy robi co chce? Zeby o tak istotnej rzeczy nie powiedziec? Chłopakowi nie zalezy na Tobie i tyle. Nie ma go co usprawiedliwiac a kobiety to lubia usprawiedliwiac facetow. Trzeba miesc jakies zasady a Ty dziewczno szanuj sie. Pewnie o wielu innych rzeczach tez ci nie mowi.

Gość Majowi problem w tym że
powinien jej powiedzieć! nie chodzi o to ,że jedzie z rodzicami, tylko że nie powiedział jej. Dziewczynie napewno przykro, nie będzie go widziała przez 2 tygodnie. Postaw się na jej miejscu. nie było by Ci miło.

Gość A co to
Forum dla dzieci ??? Jacek jak chcesz se poobrażać ludzi to prosze osobiście i prosto w oczy a nie pod nickiem i z ukrycie. Dziewczyna ma problem i wcale się nie dziewię, bo chłopak jest wrednym egoistom i mamicyckiem dosłownie. Przeciez chyba nie dowiedział się o wyjeździe z dnai na dzień co niue??? A jak ty tego człowieku nie rozumiesz to ty masz problem i nie zakłócaj rozmowy kulturalnych ludzi.

Gość A co to
załamka masz prawo być zdemnerwowana i wiesz co ja bym mu tego nie darowała. A prztnajmniej powiedział ci dlaczego wcześniej ci nie powiedział o tym wyjeździe??

Gość mój facet
Moj kiedyś nie zadzwonił i już .miał w dupie co powiem.pozdro