Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benitkae

A ja kocham żonatego tez jestem mężatka

Polecane posty

Gość benitkae
teksty masz zajebiste..tylko szkoda ze konczą ci sie arumenty...brak tekstów meliniaro??

Gość benitkae
troche nie dorymu szczekasz...suko hahahaha:D

buehehee jaka z ciebie ograniczona dziwka! nie dosc ze tepa to jeszcze kurwa! -.- zapewne masz z 10 lat i cfaniakujesz1 naucz sie psiac w przedszkolu dziewczynko a p[otem sie udzielaj na forum ...... schowac swojego pieroga grzecznie w gacie i do lozeczka spac! bo mama zabroni ogladac ci jutro dobranocke... nie kompromituj sie swoja pisownia ... zenada

Gość iksińska22
Jacek ma racje wszystkie kobiety które zdradzają i dają dupy cudzym mężom to kurwy i szmaty a pozatym zdziry które powinny dawać dupy w burdelu i ciągnąć faje staruchom ty suko

Wreszcie jakas nowa osoba do prosowania krzywek pizdy tej zalozycielki tematu ;))

Gość iksińska22
ta szmata sama sie wkopała i jeszcze rozgłasza że jest dziwą

Gość iksińska22
dokładnie jak kobieta szanuje sie to jest wierna ewentualnie rozwodzi sie jak jest coś nietak a nie przyprawia rogi i zabiera innej faceta tak robią tylko pizdokurwy

Gość benitkae
iksińska22 a ty taka grzeczna byłas a widze że prawdziwa suka z ciebie cuz... Niworum tak widac że jestes pożądna...jak chuj twojego starego..bchahaha szmatko jabym cie na ulicy spotakała bo ryja oklepała równo..ciekaawe czy byc taka wygadana była sciero.

Gość benitkae
Niworum ale poszłas do ubikacji i w co to zebrałas??!! Nie poczuł że coś mu pływa czy sie klei ?? A jak mam sparwic zeby chłopak sie we mnie zakochał, jak nawet sie nei znamy, a chce go poznać tylko ze sie za bardzo oboje wstydzimy i on ma laske :/ Jak mu podac miksture...??w szkole?! hehehe..... ;'( Ty suko gówniaro pierdolona kwi miesioczkowej ci sie zachcewa chcesz to moge ci dać,gówniaro...nie dośc ze gówniara to jeszcze śrewo której pies nawet ruchac nie chce...

Gość benitkae
Niworum ale nie wiesz jakei sa szczegłóy! Ona ma dziewczyne, nie wiem co do niej czuje, nie znam go dobrze, a chciałabym zeby wszystko nabrało tempa wiec stad ten pomysł z mikstura dziewczyny wyporobowaly i dzialalo!! To nie jeden przypadek, wiele kobiet to robi! zaufaj Kto komu oddbija facetów dziecko...Gówniaro pierdolona ,gdzie twoja stara??

Gość benitkae
Niworum hehehhe zgadzma sie z ta dziewczyna co napsiała o tym połykaniu soermy hehe przeciez facet nie umrze od łyku 3 kropel okresu bez przesady!! a moze dzieki temu odkryjemy siebie, ze pasujemy do siebie itp Buuchahahahahaha ale jaja ty masz popierdolone we łbie juz kompletnie.. suka faceta szuka...wiesniara z wiochy

Gość benitkae
Niworum Nie prowokuje!!!! Tak jest napisane! Chce to wykorzystac, tylko jak zwabic faceta do siebie hehe? Moze wyprobowac to najpeirw na kolesiu na ktorym mi nei zalezy?! a potem na obiekcie moich marzen? gówniarskie zagrania..To ile ty masz latek cio?? 15??? to moze sie spotkamy zobaczymy czy taka mądra w gebie bedziesz,i mozesz byc pewna ze swoja krew z pizdy na ryju ci rozmaze

zamknij morde bo zygac mi sie chce zdziro ;) odbijac chlopaka mozna, bo to nie jest zadna przysiega przezd Bogiem ze sa razem!! ;] wczytaj sie w tekst jebana zdziro a potem pierdol! zreszta jeb sie szmaciaro...... w dupei cie mam

Gość benitkae
gówniara szczeniara jedna..phiiii żalosna do nauki bys sie wzieła łajdaczko

Gość skoro ...
ta dyskusja schodzi na psy!!!!!!!!!!pokazuje ze i kobiety i mezczyzni zdradzaja partnerów z powodu nieudanego seksu:-( smutne to.... żal mi Was dlatego ze nie umiecie z kulturą się wypowiadać..a i Wasze słownictwo jest ograniczone do kilku niezbyt ładnych epitetów. Kultura osobista hmmmm...daje wiele do zyczenia a osoba która tutaj chwali się seksem pozamałżenskim też ma troche źle poukładane w głowie.

Do skoro ...... no niestety zbulwersowałam sie na ta pusta łajdaczke :)

Gość skoro ...
trzeba umieć zachowac zimną krew:-) to jest jej życie i może z nim robić co chce jesli lubi sie tym afiszowac to trudno szkoda tylko jej meza który nie ma zielonego pojecia z jaka kobieta się związał.. ale kłamstwo ma krótkie nogi i pewnie jak nie teraz to później prawda wyjdzie na jaw.

Gość benitkae
skoro i własnie tu sie mylisz ,mój m az bardzo dobrze został poinformowany:D

masz racje!! ignora jej daje ;] BENITKAE NIE ODPISUJE WIECEJ NA TWOJE ZENUJACE UWAGI! LECZ SIE

Gość skoro ...
to pogratulować wyrozumiałego męża:-) jednak nie rozumiem po co chwalisz się zdradami? jaki masz w tym cel? być obrażana przez innych? troche dziwny sposób na dowartościowanie się i próba udowodnienia jaka jest sie atrakcyjna kochanką?

Gość benitkae
Niworum spadaj z tegoc watku idiotko

Gość benitkae
ale ja nie załozyłam tego watku po to aby sie chcwalić ale po to zeby uswiadoić co nie którym że mozna być szczęsliwym..nawet jeżeli w małżeństwach sie nie układa

Gość benitkae
że niema co siedziec w nieszczesliwych związkach

Gość skoro ...
skoro sie nie układa to dlaczego jestes wtym małżeństwie? nie łatwiej odejsc i poszukać kogos innego ale wolnego? nie udawac szczęsliwego małżenstwa gdy ono juz prawie nie istnieje?

Gość benitkae
nie wezme rozwodu bo mój mąz ma kasę:)) chyba głupia bym była.. a pozatym taki układ nam tzn mezomi ,mi i kochanowi odpowiada

Gość skoro ...
a mąż pewnie ma kochankę...Twój zwiazek jest dziwny nie podoba mi się ze jestes taka materialistka... małżenstwo i przysięga wierności nie ma dla Ciebie znaczenia:-(takie zakłamanie ze wszystko jest w porządku... a co z dziecmi? chcesz je mniec? jesli tak to z kim? z kochankiem czy mężem? kto ma je wychowywac? kochanek? mąż?