Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benitkae

A ja kocham żonatego tez jestem mężatka

Polecane posty

Gość benitkae
żartowałam..tak naprawdę cieżko mi z Tym bo sie zakochałam:(

benitkae: wont szmato!! chociaz mysle ze to prowakacja, mam zle zdanie o babach ale to juz jest super szmata :D

Gość iksińska22
a mąż dał ci powody do zdrady?? czy to było tak przypadkiem??

Gość benitkae
Jacek1982 benitkae: wont szmato!! chociaz mysle ze to prowakacja, mam zle zdanie o babach ale to juz jest super szmata jacku ale ja tobie narazie grzecznie mówie brudny kutasie, zejdź z tąd cwelu bo nie recze...frajerze

Gość iksińska22
jacek ty dalej tu....człowieku odpuść skoro nie lubisz kobiet to załóż swój topic i tam zbieraj takich jak ty. Mało wartych szowinistycznych facetów.

Gość benitkae
iksińska22 miedzy mn a a mezem nie układa się juz od dawna..

Gość benitkae
On pewnie chłopców lubi heheh cwel :D

Gość iksińska22
a próbowaliście rozwiązywac problemy?? przecież można się postarać. Tego powinny chciuec obie strony ja wiem. a z tego co piszesz to ty chyba już nie checsz????

Gość iksińska22
jacek ty naprawde jestes szowinistyczna świnia. Współczuje twojej przyszłej małżonce albo dziewczynie o ile w ogóle jesteś w stanie kogoś zdobyć bo z twoimi pogladami i podejsciem do życia to tylko obraxliwe słowa na forum ci zostały.

Gość iksińska22
motyl z ust mi to wyjełas. Takie rzezczy się mszczą.

Gość benitkae
zapłace?? za co za to że moje małżeństwo jest do kitku a jedyny człowiek którego kocham i który mnie rozumie to ktos inny,tez facet zonaty i nieszczesliwy??? to troche niesprawiedliwe

Jacek ma racje!! szmaciwie z tej \"benti\"cos tam..... szmata! Ze ci sie malzenstwo nie udalo to nie psoj kobiecie zycia, bo ty masz pecha dziwo! jestem dziewczyna i nie chcialabym zeny jakas jebana pizdodajka mi odebrala chlopaka bo ona lubi dawac pizde w kazdym miejscu i na kazde skiniecie chujem!? jestes pusta szmata kumasz ?! ... tez uwazam jak jacek ze to prowokacja, ale na wszelki wypadek - jeb sie szmato ;)

Gość benitkae
heheh ale jestes żałosna zycze ci aby jakas mądra dzierlata odebrała ci łebka..frajerko a sie sie wtedy posmiejje..idiotko..

benitkae : spadaj stad wstretna dupodajko naloznico!! takie pierdoluchy wypisujesz!! chyba cie nikt jeszcze porzadnie nie przebolcowal, pewnie marzy ci sie chuj w dupie w pizdzie i w gebie szmato z reszta chuj z tobą :classic_cool: uwazaj na adidasa :classic_cool:

ha ha, ale się uśmiałam, chyba jesteś samotny i masz baaardzo dużo czasu na wymyślanie tego typu teorii. Ktoś Cię musiał mocno zranić i masz złe zdanie o kobietach, naprawdę synku masz pecha, bo relacje damsko-męskie to naprawdę fajna sprawa - ale bez teoretyzowania, analizowania i oceaniania - na to szkoda czasu, bo życie jest po prostu piękne ...

Gość benitkae
Mówie że to pedał pierdolony... W dupe rżniety...:D ps..to ty uważaj na adidasa...cwelu:D

benitke sama jestes zalosna szmaciara!! buehehe zal mi ciebie! jestes jak kawałek szmaty po ktorej on depcze nałoznico!! jebie Ci juz z pieroga! Dymi sie az od tej ilosci spermy ktara masz w sobie jebana szmato! I kazdy ma z ciebei beke, ze jestes taka jebana szmata ze sie pchasz mu do lozka, a on idzie do domu i tak bardziej kocha swoja zone, a ciebie uwaza za kawalek szmaty ktora moze sobie podetrzec chuja kumasz zdziro !? ;] tyle...... popieram Jacka ;)

Pisze tylko prawde co z nia robi mezczyzna ;] ona jest dla neigo na kazde skiniecie chuja, potem ja pierdoli w meskiej toalecie, podciera sobie chuja jej pizda i idzie ;] - jedyne dwa slowa - kawalek szmaty! ;] kiedy wreszcie przejszysz ?? Moze jak Ci sie zrobi dziura w tym kawalku szmaty ?!

Gość benitkae
Niworum ale żałosny jesteś no brak słów rozbawiłam sie nixle...widać jaka masz kulturkę ..cuz pewnie z własnego doświadczenia...:D..I założe się że Cie nie przebije..z tymi dziurami w szmacie...prostaku Zazdrościsz bo ty to nawet huja nie masz..a jacek penie cie dupczy cio???hehahaha:D

Gość benitkae
a no tak przeciez Ty laską ,szata jestes to napewno cie dupczy...ale to jest cwel wiec uważaj..Pierw cwelom wkłada a potem Tobie do ryja sie spószcza kurwo!

Gość benitkae
a tak własciewie tolubie te opary ze zpermy...hahahaha

Gość benitkae
no i dobrze....lubie jego fiutka//sprawia mi tyle radosci

Gość benitkae
ooo pedał zmienił podpis..bchahahaha

Ci ta sperma juz przezarła mozg jebodziwko!! buehehe nio masz racje, nie mam chuja ;] haha ..... a ciebie rznie pol osiedla + psy z cieczka tego osiedla ;] popij sperme kałem, dobrze Ci zrobi ;]

Gość benitkae
Oj mylisz sie kurwiszonie jebie mnie nie pół osiedla ale tylko mój Kochaneka ciebie nawet na To nie stać..chciałabym zobaczć twojego męzusia ,pewnie miętka faja z niego...heheheh Bo kto by chciał takie ścierwo jebac..