Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowana_studentka

WPADKA?..OBY NIE!

Polecane posty

Gość Zestresowana_studentka

Obawiam sie ze moge byc w ciazy:( Studiuje i mam plany na przyszlosc poki co nie zwiazane z macierzynstwiem wiec raczej bylaby to nieciekawa sytuacja.Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia..on we mnie nie kończył..ale musze dodać ze wypadlo to akurat w moje dni plodne:( Chyba ryzyko ze moglam zajsc nie jest male:( Czasami brak mi slow na moja wlasna glupote..bo to juz drugi raz umieram z nerwow..jestem..czy nie jestem w ciazy.Do okresu zostalo mi jeszcze sporo czasu..wiec bede sie zamartwiac dalej.Jesli okaze sie ze nie zostane mama odzyskam caly swoj spokoj i obiecuje sobie-nigdy wiecej sexu bez zabezpieczenia!!! Nie ma nic gorszego niz ta niepewnosc..eh..

Gość MalaBlondyneczka
Nie martw sie na zapas..wprawdzie to ze uprawialiscie seks w twoj dzien plodny stwarza ryzyko..ale w koncu nie tak latwo jest zajsc w ciaze;) trzymam kciuki za nadejscie okresu:))

Ja jestem w podobnej sytuacji...tzn.. Mam męża, dziecko....wspaniałą małą rodzinkę...ale tez czekam na @ aż do przyszłego tyg. Zyję w lekkim zaniepokojeniu, choć myśląc racjonalnie wiem, ze w ciąży pewnie niejestem. A dlatego, ze kochaliśmy się od razu po @ gdzie niema dni płodnych, ale mam bóle podbrzusza, temp.37 st., bolące piersi juz tydzień po @ i pulsije w nich, i wydziela się jakby pokarm..:D Przdtem takich objawów nie miałam, a teraz są...czasami mi słabo i jestem śpiąca...niby objawy, ale niesądzę..:D Choć byłam u hina i widział tylko pęcherzyk, znalazł przy okazji torbiel na jajniku, ale na ciąże to i tak było za wczesnie, nawet test wypadł negatywnie..:D Więc teraz czekam.....i z jednej strony myślę, ze może jestem, a z drugiej, ze to niemozliwe...:D

Gość ło matko1
a kto to widział, żeby piedolić się bez gumy! a teraz masz kobieto co chcialaś? głąby są na tych studiach!

Gość beatka23
witaj zestresowana studentko!!!! ja też bardzo się stresuje, sprawa może wydać się głupia, bo kochałam się z prezerwatywą, ale to były dni płodne i mam jakieś złe przeczucia. ogólnie bardzo boli mnie brzuch od 2 - 3 dni. a do okresu jeszcze daleko. gumka niby nie pękła, niby się nie zsunęła a jednak czuje niepokój. i ja i mój chłopak studiujemy dziennie, więc dziecko teraz..... od zdarzenia minęło dopiero 9 dni więc na test zdecydowanie za wcześnie. potrzebuje słowa otuchy pisz co u Ciebie!!!! razem przebrniemy jakoś przez to oczekiwanie