Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulek-88

Wieczór kawalerski..

Polecane posty

Dziewczyny, powiedzcie mi czy wy też jesteście przeciwne temu by jakaś Panienka tańczyla przed waszymi facetami? Ja nie wiem co ich w tym kręci... powiem szczerze :| :(

Ja bym sie chyba spieniła z wściekłości gdyby na wieczorze kawalerskim, czy gdziekolwiek tańczyła przed moim mężczyzną jakąś głupia sucz.

no ja tak samo własnie ;/;/;/ i az się boję że jego kumple mu wynajmą kiedyś panienke... co ja wtedy poczne????

ja przez 2 tygodnie przed wieczorem kawalerskim, na który miał pójsć mój facet schudłam 6 kilo :/ hehehe, teraz sie z tego śmieje :)

Gość bryska
ale powiedzcie mi skat sie wzial ten zwyczaj? o co w nim chodzi? - na "do widzenia" z kawalerskim zyciem trzeba bzyknac "cokolwiek" byle nie przyszla zone?? raczej to prymitywizmem mi jedzie - a moze sie nie znam... zupelnie nie widze w tym zabawy i radochy skad ten "zwyczaj" sie zadzial? wie kto?

Gość bryska
skad - mialo byc :)

i co zadowolony bylz tego wieczoru?? wogle tak na marginesie ta panienka tylko przed nimi tanczy chwile i idzie tak?? czy jakies bajery sa?? ;/;/

Gość skoro ...
ja nie będę miec wieczoru panienskiego a on wieczoru kawalerskiego! dlaczego? bo nie podaba nam sie taka zabawa... bo oboje jestesmy domatorami i nie lubimy zadnych wiekszych imprez..i jest super....

Gość ona ...24
niedawno wyszłam za mąż ... mój mąż miał wieczór kawalerski, koledzy wynajęli dziewczynę - striptizerkę. Ale nie ruszyło mnie to zupełnie ... to była rozrywka którą zafundowali sobie , nie mojemu ówczesnemu narzeczonemu. Narzeczony wrócił z imprezy 3 godz. wcześniej niż koledzy. Potwierdził fakt, że była dziewczyna. Opowiedział jak wszystko wyglądało i OK. Wiem że nie zrobił nic złego. I chociaż faktycznie zamysł jest beznadziejny, wszystko leży w kwesti zaufania.

Gość nie no jak to po co
faceci to lubią. tak samo jak kobiety kiedy przed nimi by tańczył jakiś super przystojniaczek :D nie wierzę ze byś miała jakieś opory :P

Ja nie chcę by u mnie na wieczorze panienskim tanczyl jakiś przystojniak. Mnie to nie kręci.

Gość nie no jak to po co
a miałaś okazję oglądać kiedyś???

Gość smooth
daj mu wolną rękę, jeśli coś ma się wydarzyć to lepiej wcześniej niż...później. pozdrawiam i dużo szczęścia

dokładnie ! jeśli miało by coś się wydarzyć złego wolę przed ślubem ! :) inaczej bedzie frajerem :D:D:D

Nie chciałabym aby na moim wieczorze panieńskim tańczył jakiś facecik. Tak mnie to smieszy, przeciez to jest takie zenujące i niemęskie. Kiedy tańczy kobieta ma to w sobie masę erotyki, jej ruchy są ponętnę i umarłabym z zazdrości gdyby jakaś pinda wypinała się przed moim mężczyzną. TYLKO JA to mogę robić:) I takie jest moje zdanie.

Ja także nie chciałabym aby mój facet miał taki wieczór kawalerski. A ja znam takie pary co sobie razem robili swoj wieczor kawalerski i panienski (jakas imprezka na ktorej byli znajomi ich wspólni)....i moim zdaniem to jest bardzo dobry pomysł.

mój na 100% na to by nie poszedl chodzi mi o ost wypowiedz .. :( on uważa że na wieczór kawalerski idą tylko on i jego kumple...

Gość niewyobrazam
sobie by moi koledzy zaprosili mi jakąś striptizerke na mój wieczór kawalerski. Ja bym się wogle nie bawił.. a co by było gdyby była to az tak piekna laska i skusiłoby mnie? .. to sa emocje chwilowa zabawa a my tracimy wtedy glowe... ale jest ostra zabawa ;) ale mnie moja narzeczona o to poprosila i spełnię jej oczekiwania .. nasz wieczór bedzie polegał na tym że spotkamy się z naszymi znajomymi wszyscy razem :) .. mlody jestem az dziwne ze jej odmowilem mam 21 lat. Ona 19 :D

Gość niewyobrazam
mialem napisać że jej NIE ODMOWILEM sorki..

Gość z tego co sie orientuje
to teraz częsciej dziewczyny zamawiają sobie striptizerow niż faceci striptizerki....i są z siebie bardzo zadowlone hipokryzja?

Gość betrii
mój były miał wieczór kawalerski ze struptizerką.. Dzięki Bogu przed ślubem się rozczarowałam! Jego kumple mi powiedzieli jak on ładnie sie bawił z tą ku... Byłam z nim 6 lat.. :|

bosheee nic nie gadajacie ja o tym myslec nie moge, nie pozowle mu nigdy by jakas laska wymachiwala mu tylkiem przed nosem a on by klepal ja w ten tylek ! to przeciez zdrada i to wcale nie wytlumaczenie ze przeciez to wieczor kawalerski, dzien jak kazdy inny.... blee

widze ze wiele dziewczyn jest mojego zdania! Nie może mi teraz powiedzieć że jestem jakaś nienormalna! Nie wiem przeciez nie bede mogła mu zabronić pójść na ten wieczór ale najwyzej z jego kumplami się rozprawie przed tym wieczorem ;)