Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assad

?

Polecane posty

Gość assad

pisze prace mgr na podstawie pracy znajomego. Boję się za dużo kopiować więc przerabiam jak moge. czy promotor może sie domyślić że to z nie moje?

Gość no jasne
pewne struktury, zdania, nawet styl piszącego, zapadają w pamięć sprawdzających... jestem nauczycielką więc coś o tym wiem

Gość assad
tylko że to inna uczelnia całkiem

to zalezy na jakiego promotora i recenzenta trafisz niektrzy czytaja cala i nni tylko spis tresci u mnie na uniwerku wszystkie prace byly sprawdzane programem komputerowym - antyplagiat - wiec sprawa byla jasna

Gość no jasne
po pierwsze, nie wiesz, czy dany promotor wykłada bądź wykładał kiedyś w przeszłości tylko na Twojej uczelni po drugie, może on mieć znajomych na uczelni osoby, od której kopiujesz - ja z koleżanką z innej szkoły pokazujemy sobie czasem prace uczniów, żeby coś sprawdzić, czy porównać punktację po trzecie, stare prace są dostępne w bibliotekach, promotor mógł sobie poczytać, skoro to ten sam temat...... cholernie ryzykujesz

Gość bara bara
bzdura to nie doktorat jak przerabiasz to nie to samo jestem asystentką promotora i wiem coś o tym musiałaby być to wybitna praca żeby się ktos skapował a takich są śladowe ilości w skali ogólnopolskiej

Gość bara bara to chyba
kiepściutko wykonujesz swoją pracę, ja pamiętam każdą, nawet najbardziej gównianą pracę... nawet pokuszę się o stwierdzenie, że im bardziej gówniana, tym bardziej zapada w pamięć

Gość Mgr 31
Kopiuj wszytko, to matoły nikt sie nie skapnie

Gość KASZTANEK333
u nas na uczelni jest programdo sprawdzania plagiatu i musi być ponad 40% żywcem przepisane!!!!!!!!!!!!!!! Więc śmiało!!! jak możesz zagłosuj na moją wypowiedź na stronce http://www.dlazdrowia.pl/index.php?modul=10&msg=OK mój login KASZTANEK333

kiedys kolezanka skopiowala ode mnie (bez mojej wiedzy) doslownie 2 zdania i nauczycielka to wykryla - miala zrobiona na studiach jakas specjalizacje z analizy tekstu czy cos ale byla jazda, brrrrr (dodam, ze to na studiach)