Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanikooaaa

czy to wstyd ??

Polecane posty

Gość pytanikooaaa

czy to wsty powiedziec facetowi,ze sie masturbuje? czy to normalne??

Gość pytanikooaaa
ze ja sie masturbuje!

Gość zależy jaki koleś
jeden się załamie, że niby on już tobie nie wystarcza inny się podnieci i będzie chciał żebyś robiła to na jego oczach inny zachowa się jak moherowy beret ......... ty go znasz najlepiej.......

Gość komu chcesz powiedzieć
swojemu facetowi czy jakiemuś obcemu

Gość pytanikooaaa
swojemu chlopakowi..... jestemy razem od miesiaca...jeszcze nie kochalismy sie.... i stad pytam czy "glupio"bedzie jak mu powiem,ze to robilam juz kiedys...?

Gość pytanikooaaa
ale on tez jakis czas nie mial nikogo, to pewnie tez to robil?! jak myslisz?? on wie,ze ja jestem, dziewica, to moze sie dziwic ze to robie??

O czym wy kurwa mówicie?Każdy, powtarzam, KAŻDY zdrowy człowiek nawet jeżeli jest z kimś w związku i ma regularne współżycie seksualne, robi sobie sam dobrze.I nie ma wyjątków.Ktoś kto temu zaprzecza kłamie albo coś z nim nie tak. Możesz mu powiedzieć-pytanie tylko po co?Co mu da ta wiedza?Jesteś z nim DOPIERO miesiąc i nie wiadomo czy za kolejny nadal będziecie razem.Jak on ma się dowiedzieć czy coś robiłaś, to niech to sprawdzi własnoręcznie.

Gość ajjjajaj
też mnie sie wydaje że lepiej mu nie mówić, ja powiedziałam dopiero mojemu mężowi po slubie, że sie masturbowałam. I przyznaję do teraz mi sie to zdarza. Nie jest to zaden powód do wstydu, ale poco, w razie niezbyt miłego rozstania ma mieć asa w rękawie? I opowiadać kolegom. To twoja prywatna sprawa.

Gość pytanikooaaa
oki macie racje-a jesli zapyta np kiedys w jakiejs sytauacji to lepiej nie powiem, tylko usmiechne sie:)

Ale ty jesteś młoda koza heheheh.Jak on zapyta to ty też zadaj pytanie :A ty to robisz?I już masz go na widelcu.

Gość a jak odpowie onze tak..
to ona niby tez ma odpowiedziec ze tak?:P

Gość gucio007
powiedz ,ze czytałas gdzieś o tym , i spytaj sie jego o zdanie , co sadzi , jak sie kobieta masturbuje , jak to odbiera....