Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilcia

pierwszy raz

Polecane posty

Gość kamilcia

Bardzo mnie ciekawi jak wygladał u was pierwszy raz:] bo ja go planuje juz za kilka dni .. :] mam 17 lat:] jestesm z chłopakiem 2 lata :] i chcemy sie odwazyc jestes w 100000% pewna ze to zrobimy przemyslelismy to i długo o tym rozmwaialismy zwłaszcza wieczorami ..!! :] opowiedzcie jak to jest :] opowiedzcie swoje historie xD

Gość Mój...
pierwszy raz był, o wiele lepszy niz się spodziewałam. Spontanicznie, bezboleśnie, super:) Przespaliśmy się po 8 mc-ach bycia ze sobą:) Pamiętajcie o zabezpieczeniu (jakimkolwiek byle nie naturalnym! ) ;)

Gość To było 4 lata temu
w akademiku, byłam z nim wtedy 3 miesiące. było fajnie. szybko się jednak rozstaliśmy.teraz od 3 lat jestem szcześliwa z moim prawdziwym zyciowym partnerem.

Po miesiącu związku i prawie 3. latach znajomości. U mnie w domu, cicha muzyczka w tle, wszystko bardzo delikatnie, prawie bezboleśnie. Partner (12 lat starszy, jestem z Nim do dziś) co chwilę pytał, czy jestem pewna, że chcę to zrobić właśnie z Nim, czy nie boli... Jedna z przyjemniejszych chwil w życiu, na pewno zawsze będę to pamiętać. :-)

Gość do michalina89
przecież ty masz dopiero 17 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mała szmata nie ma co jak ktoś traci cnotę przed pełnoletnościa, to gardzę takimi....... ja straciłam mając 21 i było w sam raz.

Gość TakaKobietka
Ja stracilam dziewictwo w wieku 20..po miesiącu związku..nie załuje niczego..mysle ze zrobilam to w odpowiednim momencie mojego zycia i z odpowiednim facetem:)

Gość Ciiiii
a ja zostalam zgwalcona... taki byl moj pierwszy raz... :(

Gość Lolicia
a moj na imprezce w stanie nietrzezwym :]

Gość Ciiiii
lolicia to pewnie nie pamietasz za bardzo i z kim...

Gość Lolicia
wiem z kim, ale zorientowalam sie dopiero nad ranem... gdyz zostalam wykorzystana dlatego ze nie bylam swiadoma tego co robie :/ Ciiii Ty nie wiesz z kim chyba..

Gość Ciiiii
ja wiem... to byl moj kolega ...

Gość Ciiiii
tzn ze Ciebie tez zgwalcono ?? :(

Miałam prawie 17 lat.......straszne,taka młoda byłam :( .Mój chłopak był ode mnie starszy.Po 2 latach znajomości przeżyłam z nim ten pierwszy raz-niby też przemyślany :( ...wcale nie rewelacyjny-węcej strachu niż przyjemności.Ogólnie byłam z nim 4 lata. Później poznałam wspaniałego chłopaka,z którym jestem już 2 lata i wiem,że to ten na całe życie!!! Strasznie żałuję,że ON (ten obecny) nie jest tym moim pierwszym,tylko drugim :( , a poznałam go w wieku 19 lat,mogłam być jeszcze \\\"czysta\\\" :( . Dlatego młode kobitki....zastanówcie się,bo tego się już nie da się odwrócić,a to piękne,gdy wiesz,że Twoja prawdziwa miłość ,która jest przy Tobie,jest i była PIERWSZA pod każdym względem.Nie ma co się śpieszyć.Pozdrawiam.

Gość Lolicia
zaciągnął mnie do łozka i powiedzial ze pojde sobie spac a on mnie odprowadzi.. Ja bylam w takim stanie ze pragnelam sie walnac na lozko i spac, No a to ze on sie polozyl obok mnie to juz tak wyszlo... Prawie nic nie pamietam