Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota...

prezent świąteczny dla chłopaka

Polecane posty

Gość _eklerka_
Jak tam? Pierwsze kolczyki zrobiłaś?

Gość lola1921
witam wszystkich mam problem potrzebuje pomysłu na prezent dla chlopaka bizuteria odpada,radio CB tez,ciuchy tez...prosze o pomoc....co myslicie o nawigacji do auta(cenowo 300zl)

Racja, że to duże dzieci ;) Może więc warto zastanowić się nad jakimś prezentem, który zadowoli chłopca ukrytego w facecie? Co powiecie na taki prezent? http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=1126 Dla małego agenta ;) Według mnie bomba - zabawa gwarantowana i będzie spokój przynajmniej przez kilka tygodni ;P Biorąc to pod uwagę cena wydaje się bardzo atrakcyjna...

A może jakiś fajny strój sportowy? Na tanisport.pl maja teraz naprawdę sporę obniżki. Możesz "upolować" oryginalne buty lun koszulki za małe pieniądze.

Kochane, a nie lepiej po prostu zapytać faceta co chciałby dostać? Ja wiem, że wtedy nici z niespodzianki, ale choć podpatrzeć, czego mu rzeczywiście potrzeba... Ja tak zamówiłam mojemu mychę ze świata-laptopów i przy okazji dorwałam torbę na lapka dla taty. Praktyczne prezenty górą :)

A może profesjonalne buty taktyczne? do chodzenia po górach, na obóz przetrwania badz po prostu zeby pograć w paintball lub airsofta? Bardzo dobre buty robi Bates.pl zerknij na ich oferte, pozdrawiam i wesołych świąt

Ja swojemu chłopakowi kupiłam prezent w postaci wypasionego netbook'a - widzieć jego uśmiech, podczas rozpakowywania prezentu - bezcenne :-) Kupiłam na wasserman.pl i bardzo dobrze się spisali, sprzęt pierwsza klasa.

Gość gandalek
Tym razem bardziej alkoholowo, ale porządnie, bo to będzie szkockie whisky, w Centrum Wina za taki fajny, zapakowany, efektowny zestaw zapłaciliśmy powyżej stu złotych. Na pewno jeszcze dokupię do tego wino - pod taką kaczkę jaką uwlelbiają rodzice.

Gość gość
Faceci uwielbiają sportowe samochody. Najlepszym prezentem świątecznym dla chłopaka będzie coś związanego z motoryzacją. Mój dostanie kurs driftingu na torze w Poznaniu. Ale widziałam na stronce DEVIL-CARS że można też zamówić po prostu przejażdżkę sportowym autem. Są różne auta i tory do wyboru.

Gość gość
A co sądzicie o tym żeby kupić chłopakowi taką torbę na laptopa http://janpolbis.pl/torby-na-laptopa ? Fajny pomysł? JAkos mam wrazenie,że moj chlopak juz wszystko ma i totalnie nie wiem co mu kupić na święta, a nie cchę jakiejs błahostki kupować, którą rzuci w kąt.

Gość parbanik
Prezent świąteczny? Teraz to walentynki. Nie przepadam za tym dniem, spędzamy go w spa, pakiet z Prezent Marzeń. Po prostu tego dnia na mieście jest tyle ludzi, że ani myślę wychodzić gdziekolwiek. Relaks ;-)

Gość gość
W zależności co lubi, czym się interesuje. Ja swojemu na święta kupiłam słuchawki bezprzewodowe z allinside.pl oraz książkę, gdyż lubi grać na komputerze oraz czytać

Gość jadzk30
Ja mojemu chłopakowi zrobiłam kosz słodyczy ale takie które są niedostępne w Polsce (mm's mietowe, snickers o samu masła orzechowego i rozne inne ) :) On uwielbia slodkosci :) do tego na srodku kosza bylo nasze duze zdjęcie :) Cieszył się jak dziecko :D wszystkie słodycze kupiłam na www.aleslodycz.pl jakby ktos chcial zaczerpnąć pomysł :)

Według mnie idealnym prezentem dla chłopaka na święta, rzecz jasna, jeśli lubi gotować - jest zestaw noży kuchennych. W końcu ostrza to podstawa wyposażenia każdej kuchni. W internetowym sklepie Krainy Obrusów możesz znaleźć ekstra noże, które są na takiej czarnej podstawce, wygląda to imponująco i będzie w dodatku stylowo :). Mój faworyt :)

Gość riri21
Każdy ma inne zainteresowania, hobby i upodobania. Prezent najlepiej dopasowywać właśnie indywidualnie. Mnie dziewczyna kupiła ostatnio nowe krzesło http://www.batdom.pl/krzesla-drewniane.ehtml :)) Pomyślcie co przyda się waszemu chłopakowi.

Gość gość
zależy jaki masz na to budżet. Ja odkładałam od 3 miesięcy i kupuję chłopakowi kurs gotowania i blender z panasoncia. Uwielbia gotować , zawsze chciał poznać kuchnie włoską dlatego kurs, a blender żeby mógł potem robić sosy :)

Gość boratynkaa
Hej dziewczyny, właśnie szukam jakiegoś prezentu na mikołaja dla chłopaka ale wszystko wydaje mi się jakieś takie oklepane. Niedawno dostałam kupon zniżkowy na rzeczy ze strony https://katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-na-mikolajki,a-2,k- i zastanawiam się co wybrać, ponieważ moim zdaniem te oferty są tak niespotykane i ciekawe że chyba warto.

Gość gość
Chłopak bardzo, by się ucieszył z nowego telefonu, ja tu kupowałam tanio dla swojego: http://www.taniekomy.pl/ super tanio i bardzo profesjonalnie i wszystkie oryginały, polecam :)

Gość gość
Mój chłopak fascynuje się myślistwem, często jeździ na polowania. Dlatego pod choinkę kupiłam mu specjalny pastorał/podpórkę do broni, podobno to znacznie poprawia wyniki. Niby już jakąś ma, ale od dawna przybierał się do kupna nowej.

Gość Luctryna
U mnie dla brata sprawdził się gadzet jaki znalazłam. Nazywa się to budzik snajpera :) www.hobby4men.com/gadzety/gadzety-militarne/budzik-snajpera-bialy genialna zabawa co rano :)