Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exist

Laski biorące się za żonatych to suki

Polecane posty

Gość szukam rad
ludzie którzy swiadomie zdradzają dla zabawy maja zboczone poczucie moralności... by przed ołtarzem slubować miłosc wiernośc a po slubie zdradzac na boku zonę!

Gość lub męża
...............z żonatym :p

Gość może żaden wolny ich nie chce
?

Gość jhv
Zgadzam się z główną tezą. Pod warunkiem, ze wiedzą, że spotykają się z żonatym. Ja też myślę, że głw. winę ponoszą jednak faceci.

Gość rmfmf
jak w tytule , laski biorace się za żonatych facetów i mające wiedzę że są żonaci to suki, oczywiście facet to skonczony skurwysyn

Gość smutne....
zdradzaja i mezczyzni i kobiety. prowokuja i mezczyzni i kobiety. trwaja w zdradzie i mezczyzni i kobiety. zauwazaja blad i wyciagaja wnioski i mezczyzni i kobiety. sa suki i sa skurwysyni sa omotane i omotani sa faceci ktorych slabosc wykorzystaly kobiety i sa kobiety ktorych slabosc wykorzystali mezczyzni sa zdradzajacy z premedytacja i zdradzające z premedytacja i to tyle

Gość smutne....
i sa ludzie bez wyobrazni ktorym wydaje sie ze wszystko wiedza...

Gość yfcytd
dla mnie żonaty facet nie istnieje jako mężczyzna, nie zwracam nawet na takich uwagi i po prosu nie rozumiem lasek, które myślą inaczej i nie rozumiem żonatych facetów, którzy szukają wrażeń.

Gość M.N.E.
a ja się spotykałam z facetem, który zataił przede mną fakt,że wcale nie rozstał się z żoną-a teraz,kiedyim się nie układa,on próbuje odnowić naszą znajomość nie wiedząc,że ja mam z jego żoną wspólną koleżankę i doskonale wiem co z niego za pinokio

Gość do mne
to moze powiedz facetowi ze jak bedzie jeszcze raz probował zdradzic zonę to powiesz jej całą prawdę o mężu:-) ciekawe co zrobi?