Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość costablanca

nie odrasta paznokieć

Polecane posty

Gość costablanca

Kochani pomóżcie!!! Kiedyś na skutek różnych okoliczności straciłam paznokcia w dużym palcu u nogi.Czekałam cierpliwie wiele lat i nic, on rośnie ok.1/3 całości i koniec, a pod spodem jest pusto, tragedia, mam dość, najgorzej jak przychodzi lato, a ja nawet klapek nie założę. Czy jest jakiś sposób by kiedyś mi odrósł??? Chirurgiczny czy operacyjny. Pomóżcie, podejrzewam ,że mogę mieć uszkodzone łożysko czy coś takiego.

Gość Jaclyne
Mam podobną sytuację, ale lekarz powiedział, że jeśli mam uszkodzoną macierz, to nikłe szanse że odrośnie, mam czekać, ale to już trwa ze 3lata, może ktoś wie czy jest jakiś sposób i nam pomoże. trzymaj się costablanca!!!

Gość guccina
hmm,wspolczuje dziewczyny.Moze przyklejajcie tipsa

Gość outezanjhg
dokladnie mialam to powiedziec.....w lecie tipsa !!! a propos czasem ladniej wyglada niz naturalne paznokcie

Ja straciłam paznokieć u dużego palca prawej nogi 30 kwietnia 2006 i dziś ma 2/3 długości i wygląda na to, ze będzie wszystko ok. tylko przez te miesiące kilkakrotnie ropiało mi z boku palca. Jak widać mam szczęście czego i wam życzę :)

Gość Costablanca
Dzięki!!!fajnie,że ktoś czuje to co ja,ja już mam dość tego problemu i nie wiem co robić.

A ja chcialam, zeby mi nie odrosl... Ale odrosl - 3 razy :O Mi tez chirurg powiedzial, ze moze dojsc do uszkodzenia i tak sie zdarzyc, ze nie odrosnie. Niestety - nie udalo sie :( No ale pomoglam sobie inaczej... ;) Przeciez brak paznokcia to zadnen ubytek na urodzie :D Kto by sie tym przejmowal :D

Gość Missied
Dziwna jesteś, chyba nie wiesz co piszesz, facet może mógłby miec to gdzieś, ale kobieta, chyba nie wiesz jak to wygląda, paluch bez paznokcia w seksownym sandalku - porażka, ja się nie dziwię że dziewczyny mają doła!