Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy któras z Was..

Czy któras z Was miala sponsora?

Polecane posty

Gość nie boisz sie
ze syfa zalapiesz?

marika - bo uprawianie analu rownoznaczne jest z czyms zlym? stawiasz to jako przeciwwage swojego postepowania. no i nie schlebiaj sobie, ze kazdy facet sie oglada za toba. najwyrazniej ty za nimi, skoro to widzisz, a nie podejrzewam bys miala oczy z tylu glowy.

Gość ojejojej
pasadenka - uwielbiam z toba rozmawiac - jak samopoczucie psychiczne ? dzisiaj tez bedziesz sie masturbowac ogorkiem na jutrzejsza salatke ? jestem z toba :-o

Gość sory ale lepiej się oddawać
z MIŁOŚCI na tylnym siedzeniu malucha niż za pieniądze w apartamencie pięciogwiazdkowego hotelu. Nawet nie chodzi o to, ze sprawiasz przykrość rodzinie tego gości, swoim rodzicom i swojemu przyszłemu mężowi/ dzieciom, ale o to, że nie szanujesz samej siebie. Co cię obchodzą kurwy z wiejskich dyskotek>? Cieszysz się, ze tak nie żyjesz?:O A żyjesz jeszcze gorzej, bo bierzesz pieniądze od starego dziada. On eprzynajmniej mogą sobie wybrać kogoś, kto im sie podoba:o Poza tym myślisz, że na świecie nie ma normalnych, szanujących sie kobiet? Że jest tylko altenatywa- byc utrzymanką, kurwą, a puszczać się na dyskotekach i dawać wszystkim na prawo i ewo. A facetów, którzy płacą za seks też nie cenię i uważam, że ten gość jest męską szmatą:o Pewnie musi być brzydki, zeby płacić ci za seks:o A ty musisz byc na tyle szpetna, żeby nie móc zarobić sobie np. jako hostessa czy fotomodelka...:(

Hehe, Marika, może powinnaś zacząć sypiać z profesorami? Miałabyś egzaminy pozaliczane, a do tego czas na szukanie pracy :D A w ogóle, to urzekła mnie twoja historia. Panienka dostaje się na prawo - znaczy się bystra - i nie może robić czegoś normalnego. Choć, rzeczywiście, rozumiem: praca głową jest trudniejsza i mniej opłacalna niż praca innymi częściami ciała :D

Gość woow
Bo to jest tylko MARNA PROWOKACJA !!!

Niekoniecznie. Zważywszy, że część studentek prawa jest kurewkami nie z profesji a z charakteru, całkiem możliwe, że niektóre zechcą przekuć - so to say - potencję w realność.

Gość tlenowka
Jaka krzywde robi rodzinie tego faceta?? Ma rozwod nie zyje z zona, moze jej juz nigdy nie spotka. Co sie martwicie jak zareaguja jej dzieci czy maz poki co nie ma ani 1 ani 2. Zreszta nie musi im o tym mowic. Dziewczyna spotyka sie z 1 facetem ktory traktuje ja dobrze moze lepiej jakby sie spotkala z damiskim bokserem ktory by ja bil codziennie jakby nie chciala sie z nim kochac. Kurwy to stoja na ulicy i pracuja w burdelach maja np 10 klientow na wieczor. To chyba jej sprawa i jej zycie co z nim robi nikogo nie krzywdzi, spotyka sie od czasu do czasu z facetem spedza milo dzien lub wieczor i jest ok. Nie kazdy ma takie studia ze moze podjac prace a stac gdzies za 300zl co weekend przez miesiac tez do przyjemnosci nie nalezy a moze jej te 300zl nie wystarczy skad wiesz ze np nie potzrebuje kasy na leki (akurat nie mowie tu konkretnie o niej ale o dziewczynach ktore sa sponsorowane).

Gość DDD2
"Co sie martwicie jak zareaguja jej dzieci czy maz poki co nie ma ani 1 ani 2. Zreszta nie musi im o tym mowic." Ale tu wlasnie o to chodzi. Przed mezem i dziecmi bedzie udawala swietą.

Gość tlenowka
No i co z tego. Skad mozesz wiedzisz na jakiego faceta Ty trafisz (moze byl platnym morderca) a przed Toba to ukryje.

Ludzie \" zejdzcie\" z dziewczyny! To był jej dobrowolny wybór, wybrała taki sposob na życie ( prawdopodobnie nie na całe, jak domniemam ;) ) Nikomu z Was krzywdy nie wyrządza swoim postępowaniem, jesli już to tylko sobie. Więc darujcie sobie złośliwe komentarze pod adresem tej panienki - bo jak widzicie - nie mają one żadnego wpływu na jej postepowanie. Niech każdy z Nas zajmię się swoim życiem :)) Pozdrawiam i nie potępiam, szczerze mówiąc mam gdzies to co ktoś robi ze swoim życiem :) Byle to w żaden sposób nie ingerowało w moją sfere.

Gość porcelanowa filiżanka
zgadzam sie

tlenowka.masz racje moralisci sa najgorsi. niech rzuci kamieniem ten co jest bez winy. moj byly tak mowil,a potem rzucal we mnie kamorami.nie przejmuj sie dziewczyno moralistami.kieroj sie w rzyciu tym co tobie wygodne pozdrawiam

Gość tlenowka
Dokladnie. Ci co najbardziej krzycza chca pokazac ze oni sa aniolkami a czesto sa gorsi od tego kogo krytykuja

Gość marika21 wygra życie
Jest ona osobą na miarę dzisiejszego świata. Pracodawcy (oczywiście ci polscy) nie potrzebują pracowników, którzy są wybitnymi specjalistami. Potrzebują ludzi typu BMW - bierny, mierny, ale wierny. Ma wykonać, co każą - wywalić wieloletnią koleżankę z pracy za nic i bez zbędnych pytań, zrobić laskę szefowi za awans, niszczyć ludziom życie i na tym budować swoją karierę, kłamać i oszukiwać. Tak dziś osiąga się sukces zawodowy w Polsce. Osoby, które tego nie potrafią, będą miały czyste sumienie, ale i czyste konto przed pierwszym. Potrzebne są osoby ze "specyficznym kręgosłupem moralnym", krótko mówiąc - skurwysyny i suki. Na zachodzie było i jest inaczej, ale u nas zawsze było i będzie właśnie tak. Co do jej rodziny - mąż się nigdy nie dowie, bo niby jak? Szansa na to, że sponsor kiedyś pozna jej męża i mu o tym powie, jest jak szansa na trafienie "szóstki" w Dużym Lotku. Jeśli potrafi żyć w kłamstwie (a zapewne potrafi), to uda jej się spokojnie założyć rodzinę. Moralność u prawników? BUAHAHAHA!!! No proszę Was... Kto broni skurwysynów pedofilów, morderców i gwałcicieli? Kto zabiera biednym ludziom ostatnie rzeczy z domu, by w końcu ich z tego domu wyrzucić na bruk? Adwokaci i komornicy to osoby z wykształceniem prawniczym. Ona odniesie sukces. Umie żyć w kłamstwie, umie zrezygnować z godności, umie wykorzystywać wszelkie metody, by dostać to, czego chce. Czy Wam to się podoba, czy nie, takich ludzi potrzebują - i zatrudniają - polskie firmy.

Gość c00le tura
myslolem o zasponsorowaniu ale problem w tym ze wydaje cala kase na dziwki

A ja mam podobnie jak marika :). Spotykam się tylko z jednym facetem. Rozmawiamy ze sobą, kochamy się, nie patrzymy na zegarek tylko spędzamy tyle czasu ile nam obojgu trzeba. Płaci mi za to, bo jak sam powiedział chciał spróbować z młodszą od siebie. Ja lubię seks, a on mi za to jeszcze płaci więc czemu nie korzystać z tego ? On ma dobrze, ja mam dobrze... :) Marika - doskonale Cię rozumiem

I ja sie przyznam ze mialam :) badz co badz jednego;) ale wspanialego;) a bylam wtedy jeszcze dziewica.. spotykalismy sie, na poczatku tylko nie winne zabawy ( bylam dziewica, on nie lubial lodów (?) ani razu nie musialam mu go robic:D moze jakies zle wspomnienia) . i za kazde spotkanie dostawalam minimum 200 zl. Zle mi bylo? A skad;]

Gość mnmnmnmvv?//
jutro pierwszy raz mam sie spotkać ze sponsorem.

Gość gość
Ogarnijcie sie i nie wjezdzajcie na autorke. Trudno jest teraz znalesc prace. 600 zl mies?? A co to jest? Jak wyzyc? Kosmetyki jedzenie zrobic oplaty akademik no sorry ale nie wiem jak 600 zl mialoby wystarczyc :o wielu studentom finansowo pomagaja rodzice. A jak ona zostala sama??