Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maria81

Czy daje się prezent znajomej w ciąży podczas zwykłych odwiedzin?

Polecane posty

Dzisiaj idę w odwiedzimy do znajomych, tak bez okazji. Okazało się, że koleżanka jest w ciąży (5 m-c). Czy powinnam dać jej (im) jakiś prezent z tej okazji?

Przynies cos slodkiego i pogratuluj a potem jak maluszek sie urodzi to cos dasz. Moze Twoja kolezanka jest przesadna.

nie musisz :) pogratuluj jej i mozesz kupic duuuza slodka pomarancze :) najwyzej zapytaj potem czy czegos nie potrzebuje :)

Serdecznie dzięki Właśnie myślałam o czym \"na słodko\" dla nich :)

Ja bym kupiła jakies owoce, soki oraz coś malutkiego ale słodkiego na poprawe humorku

hej:) Kuzynka męza jest w ciąży.W tej chwilii w 4 miesiacu . Bylismy zx odwiedzinami ok.2 miechy temy .... Podarowaliśmy Jej słodką czekoladkę ....słoik ogórków kiszonych ;) i krem-balsam dla kobiet w ciąży ...antyrozstepowo-celulitusowy:) Bardzo się ucieszyła :) pzdr.🖐️

Ja też kiedyś będąc u ciężarnej kolezanki przyniosłam jej w prezencie balsam na rozstepy. Tez się ucieszyła, mimo, że podobno tego typu prezenty są zakazane.

Aggie ----------> adlaczego zakazane ? chodzi o nietakt ? czy jakis zabobon ? :D pzdr

wyciągam temat bo idę odwiedzić koleżankę w 8 m-cu ciąży i mimo że rok temu byłam sama w ciąży :) to kompletnie nie pamiętam czy było coś co by mi się przydało a żal mi było kasy... hmmmmmmm jakieś pomysły? co można dać przyszłej mamie oprócz żarcia i poradników o macierzyństwie które już mam dla niej spakowane :)

może coś na poprawę samopoczucia? Jakiś relaksujący krem do stóp lub maseczka? Jestem w 8mc i właśnie coś takiego by mnie ucieszyło. Albo zaproś ją na jakiś spektakl lub film :-)

Ja jestem w 7 miesiącu ciąży i ostatnio dostałam od koleżanki parę ślicznych skarpetek dla dzidzi. Wiem, że to nie jest dla mnie ale właśnie takie upominki mnie najbardziej cieszą:)

prezent jest mile widziany, wrecz obowiazkowy jesli przyszla mama orgaznizuje tzw. baby shower, a to czy ty obdarujesz znajoma to, juz tylko od ciebie zalezy, na pewno by sie ucieszyla :)