Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mycha 22

Czy ktoras z Was rodzila w Tychach?????

Polecane posty

Gość cieżaróweczka
Podnoszę

Gość Magdacz
Ja jestem świeżo po porodzie w Tyskim szpitalu :) Jestem BARDZO ZADOWOLONA !!! Panie położne na porodówce , na noworodkach oraz na oddziale przy noworodkach - nie pamietam nazwy :) naprawde naprawde miłe,pomocne i znające sie na swoim fachu. Na porodówce pani położna była przy mnie cały czas ,pomagała oddychać, mówiła co mam robić , ogólnie świetna pani od której nie usłyszałam żadnego nie miłego słowa, krzyku czy nerwowego tonu - to była bodajże pani Asia - Joasia, naprawde super!!! Musiałam być nacięta - chociaz i tak nacinają w ostateczności ,bo dzidzia duża, ale nacięcie nie bolało , szycie również -było w znieczuleniu miejscowym. Po przejsciu już na sale juz po porodzie - po 2 godzinkach, spokojnie można odpocząć. Maluszka można zostawic sobie na noc , ale można oddać na noworodki i panie bez problemu się nimi zajmują, karmią co 3 godzinki, przebierają itp. Każda mamusia ma swojego maluszka w osobnym "wózko-łóżeczku" i tak pozostaje az do wyjscia, są one podpisane i nie ma czegos takiego że trzeba sie o nie bić - a takie opinie chodziły. Jeśli jest problem z karmieniem piersią , czy z przebieraniem czy z czym kolwiek, wystarczy powiedzieć a panie chętnie przychodzą, pokazują, pomagają , wytłumaczą.Leżałam w sali 5 osobowej i nie uważam by musiała być to sala 1-2 osobowa, uważam rownież że to że na sale nie mozna przyjsc w odwiedziny to bardzo dobre rozwiązanie, bo nie chcialabym by do osoby obok ktos przyszedl a ja chce karmic piersią, a w szpitalach gdzie sale sa 2 osobowe z mozliwoscia odwiedzin w sali, to bardzo by mi to przeszkadzalo, bo nie moglabym karmic gdy ktos by przyszedl na odwiedziny. Moją opinie również podzielały panie z mojej sali , i nie były to tylko osoby w tychów, bo min. z Będzina, mikołowa czy katowic. Tak więc SZCZERZE POLECAM szpital WOJEWÓDZKI W TYCHACH !!! i nikomu za nic nie płaciłam by obsługa była na najwyższym poziomie, tam poprostu tak jest !!! POLECAM, POLECAM, POLECAM !!!