Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWSKA KOBITKA

A CO Z KOLCZYKAMI INTYMNYMI - MACIE?

Polecane posty

Przekłócie łechtaczki dla kolczyka to przerwanie drogi nerwowej do mózgu odpowiedzialnego za wyzwolenie orgazmu. No pewnie, dla szpanu stać się kupą bezczuciowego mięsa, to istna dziecinada. Mężczyźni, choćbyście miały i diamentowe kolczyki, jak się dowiedzą, że jesteście oziębłą kupą mięsa, nawet nie spojrzą na Waszą cipkę, co dopiero kolczyk. Zresztą róbcie jak chcecie, Wasze małpy, Wasz cyrk, Wasze też życie.

Widzę, że CIEKAWSKA ... jeszcze nie zareagowała na "kłócie" zamiast kłucia/przebijania ostrym narzędziem, no i dobrze. Jest to tak rzadko używany wyraz, że chyba pomylił mi się z niedawną kłótnią i kobietą o charakterze PT CIEKAWSKIEJ. Wrażliwców na ortografię przepraszam.

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
najpierw dobra rada, a potem przysranie komuś nieznajomemu? pieseczku, nie jesteś aż tak ważna, żebym musiała na ciebie reagować.......

Gość pierdololo
krzyczycie jak oburzone klechy spierdlac nie chcesz zlomu w cipie, to sie tu nie wypowiadaj i z łaski swojej nie obrazaj pacanie .....

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
pierdololo - dziękuję :-)

Gość revvanna
....czasami zastanawam się czemu jeszcze czytam ten szajs jakim jest 90% wpisów na kafe :D Nie wiem czy to ogólnie ludzie, czy tylko Polacy są tak złośliwi, upierdliwi, zawistni i bezinteresownie wredni :) chociaz tak naprawde mam to ze tak powiem w d u p i e:)

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
ludzie, ludzie ..... :-( dlatego ich nie lubię......

Gość powiedziała co wiedziała
cyt.:CIEKAWSKA KOBITKA najpierw dobra rada, a potem przysranie komuś nieznajomemu? pieseczku, nie jesteś aż tak ważna, żebym musiała na ciebie reagować....... odp.: Kochanie, nie jestem kobietą

Gość powiedziała co wiedziała
do CIEKAWSKIEJ: myślę, że moglibyśmy się nawet polubić, napisz, ale nie tutaj...

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
wybacz - ważnYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ...... :-)

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
kolego po fachu ..... :-)

Gość mam i co z tego
Ja mam 19 kolczykow :) ale nie w miejscach intymnych..nie zrobilam kolczykow dlatego ze podpatrzylam u kogos ....do szpanu..bo taka moda...ja kolczykowanie uwazam jako kult ciala..mozecie mnie zjechac ale takie jest moje zdanie..moi znajomi i ludzie w moim otoczeniu mnie znaja i wiedza jaka jestem wiec nikt mnie nie uwaza za zdemoralizowana gowniare :)) lubie swoje kolczyki i w niczym mi nigdy nie przeszkodzily..w szkole w domu nikt mi nie robi z ich powodu zadnych wyrzutow :) raczej nie zrobilabym sobie w miejscu intymnym..az taka odwazna nie jestem..:) ale tak jak wszedzie kolczyki i w "tamtych" miejscach mnie sie podobaja...Szanowni Panowie ktorzy tu sie wypowiadaja niech wyrazaja sie choc z odrobina szacunku dla tych dziewczyn..zrobienie kolczyka zalezy od upodoban, gustu dziewczyn..a jak czytam ze "Ty to na pewno jakas szmata" to zal mi sie robi tego kto tak sadzi..ze zakolczykowana to gorsza...glupsza itp itd..to jest prymitywne okreslanie czlowieka...mam duzo kolczykow..nie jestem szmata..cpunka..nie ucieklam z poprawczaka..jestem normalna..ale lubie kolczyki ...poprostu...one sa moja bizuteria :) pozdrawiam..papa