Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda2000

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość magda2000

Witam. Mam pytanie: czy moge byc w ciąży, skoro w terminei spodziewanej miesiączki mam dziwne bardzo skąpe brunatne plamienie? Pobolewają mnie piersi. Czy ewentualny test zrobić po ustaniu tego plamienia? Czy któraś z Was tak miała?

Gość a zabezpieczalas sie jakos
bo jezeli nie uzywasz zadnej antykoncepcji i nagle masz taki dziwny okres to lepiej idz do ginekologa , mozliwe ze to jakas infekcja. a obfite masz te plamienie czy skape????

Ja tak mialam jak zaszlam z drugim synkiem. Test mozesz zrobic jesli juz masz termin miesiaczki.

Gość zaabka
a rowniez mam podobny problem zaczelam brac logest pierwsze opakowanie, w poniedzialek wzielam ostatnia tabletke, dzisiaj jest sobota a ja dalej nie mam okresu, wczoraj mialam lekko zabarwiony sluz, czy mam sie czym niepokoic czy on zawsze z opoznieniem przychodzi przy pierwszym opakowaniu? dodam ze wspolzylam bez innego zabezpieczenia tylko tabletki ale dowiedzialam sie ze od 1 tabletki jestem zabezpieczona, wiec czemu nie ma tego okresu?

Gość magda2000
Krwawienie jest bardzo skąpe. I to mnie zaniepokoiło. To raczej jest plamienie.

tez tak miałam ale u mnie był za niski progesteron w 2 fazie cyklu o ile plamisz na czerwono-brązowo, z tego co wiem to jak plamienie jasnoróżnowe albo czerwone to moze byc ciaza

Gość inna jest sytuacja jak sie
bierze tab anty ........ DO ZABKI -ja biore cilest i mam okres tez skapy i bardzo skrzepowaty i brazowy ale to spowodowane pewnie jest tabletkami bo przy ich zazywaniu nie powinien wystepowac okres a krwawienie przypominajace okres i tabletki maja na dzialaniu zmniejszenie krwawienia itp wiec zabko sie nie martw, jezeli bralas tab regularnie wszystko bedzie ok, a nie przyjmowalas zadnych antybiotykow lub mialas wymioty lub biegunke w czasie 3godz od przyjecia tab???????????? a jesli chodzi o autorke topiku to jestes pewna ze to moze byc ciaza???tzn czy kochalas sie bez zabezpieczenia w dni plodne??????? a jak wygladaly Twoje wczesniejsze okresy???bo jesli zawse mialas obfity a teraz ledwie plamienie to zrob sobie test mozesz nawet juz dzis plamienie w tym nie przeszkadza

Gość zaabka
nie przyjmowalam zadnych antybiotykow, ale pilam herbatke xenna jakies 2 godz po przyjeciu tabletki nie wiem czy to dziala jakos? ale ona nie wywoluje biegunek ja ten sluz mialam tylko raz wczoraj i tak lekko a od tej pory nic, dlatego troche mnie to martwi jak kiedys bralam logest to po 2 dniach sie pojawial okres w czasie przerwy

Gość magda2000
własnie o to chodzi, że istnieje duże prawdopodobieństwo, że moge być w ciąży :). Ide do apteki po test.

Gość inna jest sytuacja jak sie
nie wiem jaki jest sklad xenny fix bo nie pijam takich rzeczy. najlepiej zobacz w skladzie jak jest nie ma w niej dziurawca to jest ok wszystko bo tylko on oslabia z ziol

Gość zaabka
Skład: senes, jabłko, mięta, aronia, palczatka, herbata, lukrecja, cytryna, pomarańcza, fenkuł, kminek, cykoria ten senes pomaga w przemianie materii, w problemach z wyproznianiem we wtorek mam wziac tebletke z 2 opakowania - a co jesli nei dostane okresu do wtorku to mam ja wziac?

Gość tak wez tabletke
a jezeli bedziesz sie zle czula to idz do ginekologa

Gość magda2000
Zrobiłam test , negatywny :(