Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna mara

Moje sny juz mnie wykanczaja..POMOCY

Polecane posty

Gość senna mara

Moze ktos sie zna na snach,potrafi je jakos interpretowac.Moje sny to jeden wielki koszmar.Ciagle sni mi sie smierc,zabojstwo,choroba,jakies potwory(inaczej tego nazwac nie potrafie),paranormalne zjawiska,same horrory. Najgorsze i to mnie najbardziej meczy: bardzo czesto snilo mi sie ze umiera moj ojciec brat i ja.I czesto bylo tez tak ich zycie zalezalo ode mnie(musialam ich ratowac,rozwiazac jakas zagadke albo zdobyc jakis lek) ale to tez nie jest regula.Od dluzszego czasu jestem z moim Ukochanym,jestem pewna ze bede z nim do konca mojego zycia i dzisiaj drugi juz raz snilo mi sie ze on umiera.Rano sie budze i jestem zlana potem,w rozsypce... Blagam,moze mi ktos pomoc,moze ktos wie jak to zmienic?

Gość ogladalas nawiedzony
obraz???:D a tak na marginesie dobrze swiadcza takie sny;) W tym wypadku ze twoj ukochany bedzie zyl dlugo

Gość senna mara
nie,nie ogladalam...nie ogladam zadnych horrow,"Z archiwum X" ani nic z tych rzeczy....

Gość senna mara
jezeli jest tak jak mowisz to zniose te koszmary:)

Pewnie masz jakis problem ,ktorego nie mozesz rozwiazac albo czegos sie obawiasz. Mi sie snilo,ze nie moge zdazyc na atobus,jest bardzo ciemno i nie moge odczytac rozkladu jazdy albo,ze biegne przez ciemna ulice i szukam swiatla,ktore gdzies jest ale ja nie moge go znalezc. Potwory tez mi sie snily i to ze moja mame zamordowali i wrzucili do bagaznika. Poprostu przez sen czulam gnijace mieso. straszne! Choc jestesmy dorosle to tez mamy koszmary. Sprobuj sie zrelaksowac przed snem i nie ogladaj brutalnych i okropnych scen. Powodzenia!

Gość Janek Szpachlarz
garbate aniolki w trojwymiarze.

Gość jljlliyh
Mi kiedys tez caly czas tak rodzice sie snili...i jest ok;) wiec glowa do gory

Gość moj sposob

Gość senna mara
Ale ja wlasnie nie ogladam brutalnych scen.Zawsze jestem zrelaksowana bo zawsze przed snem rozmawiam z moim Kochaniem,wiec nie ma nic przyjemniejszego:) A stres i problemy mam jak kazdy czlowiek,ale to nie sa problemy ktore mnie przerastaja,sa ludzie ktorzy przezywaja tragedie a ja wiode chyba normalne zycie...Po prostu nie chce zeby mi sie snilo ze umieraja najblizsze mi osoby:(

Gość senna mara
No ale jak mowicie ze to nic takiego to dziekuje...:)

Gość moj sposob
ja zawsze jak chce uniknac nieprzyjemnego snu, to wystarczy, ze pomysle sobie w ciagfu dnia: "o nie, na pewno mi sie to przysni" (np. gdy ogladam film o wojnie, wampirach, zobacze pajaka, itp) wystarczy, ze poswiece tej mysli jakies 5-10 sekund i wtedy NA PEWNO ta rzecz mi sie nie przysni wiec moze tak sprobuj i zobaczymy czy pomoze :)

Gość senna mara
Moj sposob - moze rzeczywiscie to jakis sposob:) Sprobuje i dzieki za rade:)

Gość senna mara
martwi mnie tylko jeszcze jedna rzecz - co dokladnie oznaczaja takie sny? wie ktos moze?

Gość okokokokokokokokoko
a ja juz nie mam sposobow czasami udaje mi sie panowac nad tymi snami ale mecza mnie od dziecka. najgorszy jaki mialam kilka lat temu i przesladuje mnie czasami. to jestem na jakims spacerze. patrze bawi sie dziecko a na lawce siedzi mezczyzna z jakims zawiniatkiem. podchodze patrze ze to dziecko . jest martwe on je wypuszcza z rak i mowi "NIKT NIE PATRZYL NA NIE ZA ZYCIA NIKT NIE PATRZY PO SMIERCI" i co to oznacza. sni mi sie czesto ze ktos z rodziny umiera na moich rekach. ze jedni truja drugich, sni mi sie czesto ostatniuo ze jestem w ciazy.

Gość senna mara
Okokokokoko - to rzeczywiscie straszne z tym facetem i martwym dzieckiem:O Tez czasami snilo mi sie ze jestem w ciazy.Ale najgorsze sa te sny ze smiercia bliskich.I ze uciekam,przed kims albo czyms.Eh,mam juz dosc:(

Gość okokokokokokokokoko
ja mam dosc kazdego dnia budze sie z krzykiem jak dziecko. ze smiercia bliskich sa najgorsze. czesto sni mi sie bzdurne ale okropne ze brat cjhce otruc mame a w koncu sam sie truje i umiera mi na rekach. to jest okropne. nie umiem sobie poradzic z tym i mam to od dziecka. czasem czesciej czasem rzadziej. teraz kazdej nocy sie budze