malutka6 0 Napisano Listopad 18, 2006 Jaka moze byc przyczyna podwyzszonej temperatury ( tj 37,1-37,3) przez caly cykl (tj od 25 dc poprzedni cykl - do 20 dc ten cykl) ? Czy jest to normalny objaw, ze temperatura nie spada ponizej 37 stopni. W ciazy nie jestem, bo robilam test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulibuli Napisano Listopad 18, 2006 popierwsze to moze być oznaka ciaąy ale skoro piszesz ze test negatywny...(może zrób jeszcze jeden test), może masz ostatnio jakieś stresy, jakąś chorobę - albo jakieś wirusy cię zaatakowały i sie rozwija choroba (np przy zakaźnych tak jak ospa czy różyczka tak moze być)....albo poprostu tak reagujesz na pogodę, ciśnienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Listopad 18, 2006 jak jest jakiś stan zapalny w organiźmie to też tak jest... jak miałam chore nerki to cały czas miałam podwyższoną temperaturę. A mówimy tutaj o temperaturach porannych?? Bo w ciągu dnia np. u mnie temperatura zawsze jest w okolicach 37 stopni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka6 0 Napisano Listopad 18, 2006 tak, temperature mierze codziennie rano, w pochwie. Stresy...hmm mam chyba jak kazda kobieta. Stan zapalny... raczej nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka6 0 Napisano Listopad 18, 2006 w góre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka6 0 Napisano Listopad 19, 2006 podnosze. moze ktos ma pomysl..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julaaaaaa Napisano Listopad 19, 2006 ja też mam podwyzszona, nie dostaje miesiaczki spoznia sie juz dwa tygodnie i nie wiem co to moze byc...czy jakies zapalenie. Tylko lekarz pomoze, chcialam sie wczesniej dowiedziec, ale tu raczej nikt nie wie, bo nie odpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julaaaaaa Napisano Listopad 19, 2006 a temp. zazwyczaj jest podwyzszona na krotko przed terminem miesiaczki i spada w dniu miesiaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Listopad 20, 2006 zapytaj tutaj http://starania.webd.pl/viewforum.php?f=5 i poczytaj, tam są specjaliści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka6 0 Napisano Listopad 20, 2006 dziekuje za info :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach