Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka6

Podwyzszona temperatura

Polecane posty

Jaka moze byc przyczyna podwyzszonej temperatury ( tj 37,1-37,3) przez caly cykl (tj od 25 dc poprzedni cykl - do 20 dc ten cykl) ? Czy jest to normalny objaw, ze temperatura nie spada ponizej 37 stopni. W ciazy nie jestem, bo robilam test.

Gość ulibuli
popierwsze to moze być oznaka ciaąy ale skoro piszesz ze test negatywny...(może zrób jeszcze jeden test), może masz ostatnio jakieś stresy, jakąś chorobę - albo jakieś wirusy cię zaatakowały i sie rozwija choroba (np przy zakaźnych tak jak ospa czy różyczka tak moze być)....albo poprostu tak reagujesz na pogodę, ciśnienie...

jak jest jakiś stan zapalny w organiźmie to też tak jest... jak miałam chore nerki to cały czas miałam podwyższoną temperaturę. A mówimy tutaj o temperaturach porannych?? Bo w ciągu dnia np. u mnie temperatura zawsze jest w okolicach 37 stopni.

tak, temperature mierze codziennie rano, w pochwie. Stresy...hmm mam chyba jak kazda kobieta. Stan zapalny... raczej nie...

Gość julaaaaaa
ja też mam podwyzszona, nie dostaje miesiaczki spoznia sie juz dwa tygodnie i nie wiem co to moze byc...czy jakies zapalenie. Tylko lekarz pomoze, chcialam sie wczesniej dowiedziec, ale tu raczej nikt nie wie, bo nie odpowiada

Gość julaaaaaa
a temp. zazwyczaj jest podwyzszona na krotko przed terminem miesiaczki i spada w dniu miesiaczki.