Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brrrrrrrrr

czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość brrrrrrrrr

rosjanka przez pare lat piła dziennie 3 litry coca coli stwierrdziła,ze nie moze spać bo jestpobudzona i ...podala koncern do sądu i wygrała wysokie odszkodowanie..:O

Gość brrrrrrrrr
sluchaj ,jak bede jesć 10kg dziennie zdrowej żywności dziennie i przytyje ,to moge ich podać do sądu dla ciebie to normalne?? :O

Gość brrrrrrrrr
wielbiciel,rozbrajasz mnie czy dorosły człowiek pijąc 3 litry !!!! koli dziennie tego nie wie???słuchaj ja uwielbiam słodycze ,i wiem,ze są niezdrowe ,to niby co?zęby mi się psują,oczywiście nie przez moją głupotre tylko przez te słodycze ,no taki jest twój tok myślenia jak ktoś jedzie 200 km i rozbije auto ,to wina silnika?? przykładów można przytaczać miliony

Taki człowiek wie co robi :) Palacz też wie, że się truje, a jednak koncerny tytoniowe przegrywają sprawy o odszkodowania. I to NIE JEST mój tok myślenia, tylko rzeczywistość - racz przyjąć to do wiadomości.

Gość brrrrrrrrr
słuchaj takie głupoty to w ameryce dla głupich amerykanów,gdzie instrukcja obslugi dlugopisu moze dojść do 5 kartek A4 DLA MNIE TAKI TOK MYŚLENIA JEST CHORY,OCZYWIŚCIE NIE SPRYTNYCH LUDZI WYŁudzających horenndalne odszkodowania ale sądów ostnio czytałam,ze amerykanka się sądziła z mc donaldsem ,bo się gorącą kawą oblała :O dla mnie to jest chore,kazdy palacz wie ,ze to jest niezdrowe,no i jeszcze alkohol i narkotyki ,i nie rozumiem twoich ''argumentów''

Chyba nie rozumiesz o co biega :o Przecież nie wysuwałem żadnych argumentów :o Mówię tylko, że firma, która wprowadza na rynek towary szkodliwe dla zdrowia musi się liczyć z pozwami konsumentów, nawet jeśli na opakowaniu napiszą wielkimi literami, że to szkodzi zdrowiu. Takie jest prawo i taka jest rzeczywistość. Inną sprawa, że nie każdy konsument w sądzie wygra.

Gość Moje-preferencje
"takie głupoty to w ameryce dla głupich amerykanów,gdzie instrukcja obslugi dlugopisu moze dojść do 5 kartek A4" KAPITALNE - Brrrrr to chyba byl zamach na moje zycie -prawie udlawilam sie kawa ze.................smiechu! Chociaz rzeczywiscie cos w tych amerykanskich instrukcjach jest ..hehehe

Gość brrrrrrrrr
sluchaj,wszystko w nadmiarze szkodzi jaką masz pewność,ze jak zjesz słoik miodu(jakze zdrowego) nie skoczy ci cholesterol i nie nabawisz się cukrzycy?? i co wtedy?? skoro mi zniszczył miodzik zdrowie TO TEŻ MOGE SĄDZIĆ(pszczoły hihi?) FIRME!!

Gość brrrrrrrrr
PREFERENCJE--TYlko mnie nie zaskarż :)

Gość brrrrrrrrr
niestety rozumiem niestety