Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki 25

Kochać aż po grób

Polecane posty

Gość Wiki 25

zastanawiam sie ostatnio czy miłość z biegiem czasu wygasa i jest tylko przyzwyczajeniem; małżeństwo moich rodziców jes nie udane; Czy są na tej planecie ludzie, mający po kilkadziesiąt lat nadal jak by mieli po 20 lat?????????????????????????????? Każdy znas maży o prwdziwej miłości ktora przezwycięży upływający czas... Czy znacie kogoś komu się udało a może sami doświadczacie właśńie takiej miłości?????

moi rodzice :) mój tata pracuje (buduje dom), jest brudny i spocony, a moja mama się do niego przytula. Siedzi mu na kolanach, często dają sobie buziaczki, zawsze mówią do siebie zdrobniale. Są idealnym małżeństwem:) moim wzorem:) Aha, są 34 lata po ślubie:)

moi rodzice, może nie są małżeństwem idealnym ale ciągle widzę, że jest między nimi szczere uczucie.. w tym roku mięli 35 rocznicę ślubu

Gość do Listek
coś ci stopkę pokręciło

Listek fajny jest! I jeszcze fajnych rodzicow ma jak widze... A stopkatez fajnie pokrecona! :classic_cool:

Gość do Listek
no ot trez mjó uluibnoy flim

A ja nie pmieatm tgeo fmilu wlcae! :D

Gość Wiki 25
odrazu mi się lepiej robi kidy czytam takie wypowiedzi ostatnio patrze na świat i widze same złamane serca tak mało ludzi mówi, że jest szczęśłiwych....

Gość taka sobie jedna z tłumu
moi 21 lat po ślubie, dzięki nim wierzę w miłość co nie znaczy, ze zawsze było różowo, bo przez różne problemy przechodzili, ale ja widzę, zę się kochają i to nie jest tylko przyzywczajenie, przytulają się calują, kąpią codziennie razem:P, śpia razem(nigdy nie było tak, zeby nawet pokłoceni manifestowali to śpiąc osobno) no i nie potrafią bez siebie wytrzymać kiedy jedno nie widzi drugiego choćby jeden dzień. to chyba najlepsze co mogą dać rodzice dziecku-pokazać jak można się kochać i każdemu życzę takich przykladów rodzice mojego chłopaka 26 lat razem, też szczęśliwe małżeństwo:)

Gość Wiki 25
a jak relacje waszych rodziców wpływaj na na budowanie własnych związków/???

Moi rodzice tez się bardzo kochają.Ale wspólne kąpanie się w takim wieku mając dzieci....:-/ dla mnie to by było krępujące tym bardziej że mam młodszego brata i dziwne bylo by dla mnie gdyby szli się razem kąpać:-/

Gość Wiki 25
to wszystko zalezy od tego czego cie ucza rodzice od malego mam znajomych gdzie nagosc wsrod calej radziny jest normalnoscia i oczywiscie nie ma tu nic wspolnego z potekstem seksualnym

Gość taka sobie jedna z tłumu
hehe, dla mnie to naturalne;) zawsze tak było, oni idą razem do łazienki, ale zadne z nas nigdy ich nago nie widzialo:) a co do zwiazków ja jestem z moim chlopakiem razem od 0,5 roku, znamy się w sumie od 3 lat, przez internet. planujemy życie razem i ejstem tak szczęśliwa z nim i zakochana po uszy, ze nie wyobrażam sobie nikogo innego przy mnie, ale mam 20 lat, on 23 więc pewnie większosc osób w moim wieku tak mówi;) miałam wcześniej chłopaka przez prawie rok, zostawiłam go dla tego,z którym jestem.Wiem jedno, nigdy nikogo nie bedę tak kochać i lubić jak mojego W:)

Gość tht6
8uoo8ul

Gość Zombie23
W grobie