Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniessssssssmaczona

kupuje dupą mojego byłego

Polecane posty

Gość zniessssssssmaczona

co sądzicie o związku, który w sumie to tylko na sexie polega, spotykaja sie bardzo rzadko a jak już sie spotkaja to tylko sex, ona jest tak wpatrzona w niego ze zgadza sie na to, robi dla niego wszystko a on tylko znajduje dla niej czas na to jedno, nigdzie jej nie zabiera, nie ma czasu zeby z nią posiedziec i pogadac. Przeciez w taki sposób nie zbudują trwałego zwiazku, ona nie zna jego upodoban, marzen, przyzwyczajen, wad, zna tylko jego kutasa. Boże jak kobieta która wkrótce konczy trzydzieche jest tak głupia? A potem bedzie płacz i lament bo kiedys pewnie przejrzy na oczy i zobaczy ze tak naprawde to ją tylko wykorzystywal a ona do inego do pracy z obiadkami i zakupami jezdzi. Nawet tam nie porozmawiaja bo wiem jaka ma prace i nie ma czasu. Znalazl sobie matke i kochanke w jednym a gdzie milosc?

Gość Tieeeeeeeeeeeeeee
zniessssssssmaczona - a co Ty masz z tym wspolnego?

Gość Aloizy
to juz mu nie starcza normalnie w cipkę wsadzać musi widac lubieć tę druga dziurke odbytową! A Twój odbyt widac ciagle mu smierdział odchodami.

Gość zniessssssssmaczona
nie pisze tu o sexie analnym tylko o dawaniu dupy a co mam wspolnego? to moja siora, a tytul taki zeby sie ktos zainteresowal, moze zle zrobilam ale to mialobyc dla zmyly bo ona tez zaglada na forum

Wg mnie kobieta musi miec strasznie niskie mniemanie o sobie. Albo jej cos takiego odpowiada tak naprawde, bo przeciez to tak bez zobowiazan, codziennych klutni, tylko ze to jest krótka piłka. latka leca i nie bedzie sie juz młodszym. Wiesz, moze ta osoba ma poprostu zaburzony obraz zwiazku z męszczyzną. Tylko że niestety ona sama sie musi o tym przekonac, bo tłumaczenie niczego nie da jeśli jeszcze jest zapatrzona w niego i wogóle zakochana, jeśli to tak mżna nazwac. Potwierdzam nie jest to normalne, ale wiesz w dzisiajszych czasach, kiedy na codzien w pracy stres to jest to dla niej odskocznia i to bez zobowiazan, spotkanie w jednym celu sprawienia sobie przyjemności, dostgresowania, oderwania. Moze pewnego dnia zrozumie, albo i nie. Dobrze by było aby wyszla do ludzi i zobaczyla ze mozna inaczej, bo krytyka jej nic nie da. Pozdrowka

Gość do zniesmaczonej
dziewczyno przecież to wygląda na totalne olewanie i wykorzystywanie dziewczyny.On pewnie ma jeszcze kilka panienek na boku i świetlnie się bawi.Traktuje ją jak zwykła ku...niech się dziewczyna szanuje. Z tego nic nie bedzie, przecież to widać gołym okiem.Tylko ją zrani. Pewnie rzuci przy pierwsej lepszej okazji poznajac kolejną naiwną i głupią....lepiej niech to cakończy bo potem będzie długo cierpieć

Gość zniesssssssssmaczona
wiem że krytyka nic nie da ale ona sie tak poniża a to boli, to moja siostra i chce dla niej jak najlepiej

Gość zniesssssssssmaczona
nie da sobie nic powiedziec na kazdą uwage ma odpowiedz dla siebie jak najbardziej pozytywna i robi z niego cudownego i jedynego na tym swiecie, mam nadzieje ze szybko przejrzy na oczy