Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendi

czy to moze byc ciąża??

Polecane posty

Gość kendi

Z moim chłopakiem kochamy sie 5 miesiący jakos tak co 1-2-3 dni... bez zabezpieczenia bo on "wie kiedy przestać".. "wyczuwa wytrysk". Chodzi o to że od tygodnia pobolewa mnie brzuch.. rano kręci mi się w głowie. Ostatnio jak weszłam do domu omało co nie schaftowałam jedzenia. z 3 razy tak mi się odbiło w ciągu tego tygodnia:/. Ostatnio bywam senna.. boli mnie kręgosłup.. mam temperature 37stopni... Jestem troche przeziębiona .. mam katar i niewiem czyto wszystko jest tym spowodowane... czy to mozliwe że mogłabym byc w ciąży??

Gość na to pytanie odpowie ci
tylko i wylacznie twoj ginekolog :)

Gość zacionżylaś
jak amen w pacierzu

Gość na to pytanie odpowie ci
tutaj powinien byc jakis komnikat na tym forum, ktory pokazuje sie kazdej nowoprzybylej kobiecie na dzien dobry: "My nie rozpoznajemy czy jestes w ciazy - nie badamy przez net i nie jestesmy w stanie postawic diagnozy - zrobi to tylko twoj ginekolog!"

Gość Każdy ma prawo do orgazmu...
twoj facet to chyba jednak nie wyczuwa tego wytrysku :P

Gość możeeee
myślę że powinnaś wiedzieć czy opóżnia ci sie okres czy nie,zrób test ciążowy. Jeśli okaże się że to grypa to pomyśl nad antykoncepcją. Myślę że powinnaś wiedzieć chociaż czy masz dni płodne czy niepłodne a nie na ślepo ufać w wyczucie partnera. W imieniu redakcji. Judyta.:-)

Gość
zrób test i idź do ginekologa. I łykaj kwas foliowy.pzdr

Gość azumi
sredniowiecze normalnie. stosunek przerywany daje ci 60 % pewnosci ze mozesz zajsc w ciaze. albo to marna prowokacja albo naprawde ciemnota ludzka

Nie sposob nie zgodzic sie z Asuri.... Dziewczyno ! Stosunek przerywany traktujesz jako zabezpieczenie ? I to ze partner wie\"kiedy wyjsc\" ??? :OTragedia ! Oczywiscie,ze mozeszbyc w ciazy ! Na to pytanie powinnas odpowiedziec sobie sama ! Co to za zabezpieczenie ? Żadne ...... Chyba wiedziliscie oboje ze takie zabezpieczanie sie to ryzyk-fizyk .... Objawy swiadcza omozliwej ciazy ..... Ale przeciez nie jestesmy ginekologami zeby odpowiedziec Tobie na to pytanie :O \"Zapytaj\"testu ciazowego .... Co za nierozwaga......