Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszedobylska

pochodzenie nikow i stopek -

Polecane posty

Gość wszedobylska

wasze nikimaja jakies znaczenie dla was czy to tylko przypadek tak samo ze stopkami np stanczyk to poprostu blazen a amant wszechczasow to pewnie pryszczaty gnojek o niskiej samoocenie

Gość Janek Szpachlarz
Zdrowie na Budowie.

Gość porcelanowa filiżanka
ja wcale nie taka krucha :P

Moj nick oznacza \"zakochana\" po hiszpansku. A w stopce mam utwor System of a Down i nie moge sie go pozbyc! :( (wyskakuja blad gdy chce ja zmienic)

Gość uuuuuuuppppppp

k8= kasia (in English of course... ) stopka-ma ulubiona sentencja łacińska, taka życiowa :-)

Gość wszedobylska
pozdrow ode mnoie galaxy i ulice mazurska :)

Ale się nazywa szczeciński i pod ta nazwą jest znany :P Gdyby ktoś powiedział: kup mi paprykarz z gdańska za ni chu chu nie wiedziałabym, o który chodzi ;P Tak jak przypuszczam większosc :)

Gość wszedobylska
a w szczecinie to nawet paluszkow lubelli nie moglam kupic przywozilam je z domu znajomi sie prawie o nie zabijali powiedzcie czego na polnocy nie ma tych paluszkow zmienilo soe cos ? :P

Jak wpisywałam różne kombinacje swojego imienia-wszystkie były już zajęte,więc po prostu-\"ona\"+rok urodzenia (mój :P) Stopka znaczy-raz napisz,dziesięć razy przeczytaj. A Pajacyka-wszyscy chyba znają....

Nick, to tak poprostu. Mam na imię Angelika, a koleżanki mówią na mnie Anżelina, a jeden koles kiedyś powiedział \"Porcelanowa Anżelina\" więc tak sobie nicka wpisałam. A stópka to fragment piosenki Marii Peszek :)