Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek=

Mam nowy i moim zdaniem ciekawy temat opisujcie na nim przebieg Waszych zareczyn

Polecane posty

Gość aniolek=

Hi Wam wszystkim!!!!!!jestesm z moim chlopakiem 4 latak za miesiac konczy 3miesieczne przeszkolenie wojskowe dla studentow i wspomina o zareczynach opiszcie mi jak wygladaly Wasze zareczyny tj interesuje mnie to czy chlopoak Wam sie oswiadczyl tylko w 4 oczy czy pry rodzicach tj w 6 osobowym gronie itp szczegoly!!!!z gory dziekuje buziaki

Gość aniolek=
to znowu ja prosze opiszcie mi jak tak naprawde wygladaja zareczyny bo ja powoli mam stresa=(

Gość Pururrot
dolaczam sie do pytania,bo tez mnie to niedlugo czeka;)

Gość Janek Szpachlarz
mialem kiedys sie obzenic z taka jedna corka drwala. a zareczyny wygladaly tak: wzieli my z drwalem tatem kandydatki 3 flaszki i ... padlem wiec tate kandydatki uznal , zem sie na zięcia nie nadaje bo slabym zawodnik.

Gość aniolek=
jaj sobie ze mnie nie rob ja naprawde czekam na opisy zareczyn bo powoli mam stresa

Gość idźcie na forum o ślubach
tam pełno idiotek o tym wypisuje-macie tam 89 7659 94837832872378327732734743737327327873878278178 tysięcy wpisow na ten temat:o🖐️

Gość aniolek=
do Pururrot: hi!!!!jestes dziewczyna tak?ile jestes juz ze swoim chlopakiem?ja mam 20 lat jestesmy od 4lat razem a moj chlopak ma 24 a Wy? pozdrawiam popiszemy sobie razem?

Gość aniolek=
"idźcie na forum o ślubach " nie zaliczaj mnie do idiotek bo nia nie jestem a jesli CI nie odpowiada moj temat to poprostu go nie czytaj i nie wypowiadaj sie!!!!!

Gość aniolek=
coz sama sobie wymysle ten temat o zareczynach a Wy sie pierdolcie glupie cipy.

Gość aniolek=
PRZEPRASZAM BARDZO ALE CO ZA DEBIL PISZE POD MOIM NICKIEM NIECH SIE ODCZEPI I MA SMIALOSC TAKIE BZDURY PISAC POD MOIM NICKIEM ANIECH CIE PIORUN SZCZELI NIE WIEDZIALAM ZE NA SWIECIE SA TAKIE DEBILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mieszane uczucia
1) *chcesz zostac moja kobieta?* - odp.NIE 2) romantycznie * wyjdziesz za mnie?* -odp. TAK

Gość ania =
do"leonorcia ": ale jak to i co potraktowalas te Jego oswiadczyny na powaznie?

Gość romper stromper
czesc. czesc. jestem w ciazy po zareczynach :-0

Gość ania =
do romper stromper i jak wygladaly Twoje zareczyny? a i gratuluje dzidziusia!!!!

Gość romper stromper
no to przeciez wyraznie jest napisane jak wygladaly :-0

Bylo to niespodziewane i zaskakujace dla mnie, poniewaz moj narzeczony oswiadczym mi sie jak bylismy w gorach, tzn poszlismy w Zakopanem na skocznie, wjechalismy na sama gore, bylismy tylko my, taka przeszywajaca cisza byla, piekna jesienna pogoda, juz troche ciemno sie robilo, wtedy on wzial mnie za reke i zapytal, czy zostane jego zona... Nigdy w zyciu nie bylam tak zaskoczona jak wtedy:)

no jak to mozna traktowac powaznie??Wyobraz sobie ze on cie delikatnie mowiac...posuwa i sie oswiadcza...nic nie odpowiedzialam ale niestety tego wieczoru na tym byl koniec...poszlam spac...a raczej rozmyslac

Gość ania =
fajnie tak na skoczni ciekawy pomysl a co bylo pozniej tzn jak powiedzialas o tym Twoim rodzicom?

Gość ania =
do leonorcia tzn ze sie rozstaliscie czy poprostu jakby nie bylo tematu?trzeba przyznac ja nie za ciekawy pomysl jak na zareczyny a gdzie kwiaty czy pierscionek?

Powiedzialam rodzicom, ze sie zareczylismy, pokazalam pierscionek, a spotkanie takie oficjalne z naszymi rodzicami bylo dopiero po roku:) jak juz ustalilismy konkretna date slubu. Ale nie bylo oficjalnego proszenia o moja reke, nic z tych rzeczy, nasi rodzice juz wiedzieli, co planujemy, spotkanie bylo czysto zapoznawcze i w celu omowienia szczegolow wesela. Moj narzeczony wreczyl tylko kwiaty mojej mamie i mnie. Bylo bardzo sympatycznie:)

Gość ania =
kurde a moze on myslalm ze to bedzie romantyczne jak podczas seksu Ci o to spyta? ale jak mam byc szczera zawsze gdy sie kocham z moim chlopakiem to mowi mi ze mnie kocha ale gdyby wypalil pytanie czy wyjde za niego to bylabym w szoku!!!! a po ilu miesiacach zadal Ci to pytanie?bo my jestesm 4 lata i powoli slysze o zareczynach ze chcialby sie mi juz oswiadczyc tym bardziej ze od stycznia zamierzamy mieszkac razem w moim mieszkaniu w krakowie

Gość ania =
do wstrzyczasowymaczka tzn ze Wasi rodzice sie wczesniej nie znali tak?bo nasi rodzice znaja sie tylko z widzenia i sadze ze jak naazie to wystarczy a po ilu latach Ci sie oswiadczyl Twoj chlopka?

Gość ania =
o to tak jak ja i moj misiek jestesmy 4latka i jak tylko wyjdzie z 3miesiecznego przeszkolenia studentow tj z wojska zamierzamy zamieszkac razem

Gość ania =
ja mam 20 a misiek 24 lata

Gość ania =
hallo!!!pogada ktos ze mna!!??!!?!

Zycze Wam duzo szczescia:) U mnie bylo tak, ze pomimo tego, ze wczesniej w rozmowach mowilismy czasami o wspolnej przyszlosci, to jednak same oswiadczyny byly dla mnie mompletnym zaskoczeniem!:) Wiedzialam, ze chcemy byc razem, ale jakos nie moglam sobie wyobrazic, jak to bedzie, jak on mi sie oswiadczy. Slysze czesto, jak to dziewczyny chca, aby ich facet byl taki romantyczny i oswiadczyl sie jak w jakiejs telenoweli brazylijskiej. A facetom naprawde trudno slowami powiedziec, to, co czuja i takie oswiadczyny, jesli juz padna z jego ust, to wierzcie mi, nie sa to slowa rzucane na wiatr, im jest ciezko w ten sposob okazywac uczucia i to dla nich jeszcze wieksze przezycie niz dla nas:) Dlatego nie przejmujcie sie, jak facet zapyta sie tylko czy wyjdziesz za mnie, a nie powie jakiegos wierszyka o milosci czy innych tego typu romantycznych tekstow. To jedno zdanie wystarczylo mi na 200%, bo wiedzialam, ze to jest ta chwila i tylko to sie liczylo, sam fakt, ze mezczyzna, ktorego kocham chce byc zawsze ze mna:)