Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arana

Co myślicie o pracy jako hostessa?

Polecane posty

Gość arana

Czy warto tak sobie dorobic? Czy to nie ejst tak głupio rozdawac np. ulotki, bo ludzie i tak raczej ich nie chca, czy to jest w ogole oplacalne? Ile dostajecie za godzine?

ja tak pracuje. Rzadko sa akcje rozdawania ulotek. częsciej promocje w jakichś marketach. dorobic można nieźle. za wrzesień dostałam 1300 zł. płace średnio od 5 zł do 16 mogą dochodzić ale te najwyzsze to rzadkość. zależy od akcji i zapotrzebowania. duże stawki chodzą przed świętami. standardowo to jest 6 7 zł. oczywiście to stawki juz na ręke.

Gość henk1
Bedziesz zmuszona aby byc ,dawac za darmo

zalezy jaka hostessa?ja przez rok pracowalam w szczecinie, jak jeszce bylam na studiach w weekendy na promocjach Johnnie Walkera w klubach i pubach.płacili chyba 25zl za godz, a czasami jak nie bylo ludzi to same sie bawiłysmy i popijałysmy drineczki z tymze whisky:)było miło...hihih

Gość 25zl/h
JAK TAM MOZNA SIE DOSTAC?CO TO ZA AGENCJA?

Gość Kate70
6 zł/h

teraz juz sie chyba stawki zmienily nieco, wychodzilo po 25zl bo mialysmy wpisane w papierach 6 godz a czesto nie bylo ludzi w klubach, wiec bylysmy niecale 4 godz.poza tym to byly jakies dobre czasy, fajna ekipe mialam,no a i na promocjach nocnych i w dodatku alkocholowych to sie zawsze ma podwojna stawke ( a przynajmniej powinno),no i Johnnie Walker ma sie za ekskluzywna marke wiec na ta promocje sporo kasy dał:)

Gość mnie wychujali
i mi sie pracy odechciało :O

Gość to do sadu pracy lec

Gość jaki kicius...
napiszcie co trzeba zrobic żeby sie dostac do takiej agencji, i wogóle gdzie najlepiej szukac takiej pracy w krakowie?Jestem studentką i większosc ofert pracy w tygodniu dla mnie odpada, najlepsze były by weekendy